Vergaderen
Van grote vergaderruimte tot kleine spreekkamer
Zoek je een ruime, maar toch sfeervolle locatie voor je vergadering, presentatie of (zakelijke) bijeenkomst? Denk dan eens aan onze lounge. Het hart van De Drentse Zaak is zeer geschikt voor jouw bijeenkomst.
Nu al te gebruiken vanaf Op aanvraag Reserveren

Lounge

Zoek je een ruime, maar toch sfeervolle locatie voor je vergadering, presentatie of (zakelijke) bijeenkomst? Denk dan eens aan onze lounge. Het hart van De Drentse Zaak is zeer geschikt voor jouw bijeenkomst.

Lees hier meer over coronaproof vergaderen in De Drentse Zaak

De sfeervolle lounge ligt tussen de keuken en de bar in. Eenvoudig te vinden, want je loopt de centrale ruimte van het ondernemerscentrum van Assen meteen in wanneer je binnenkomt. De lounge is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld presentaties, vergaderingen in een grote groep of een informatiebijeenkomst. In een bioscoopopstelling passen er zo’n 80 personen in de lounge.

  • Geschikt voor 80 personen
  • Sharp multimediascherm met touchscreen
  • Uitstekende keukenfaciliteiten
  • Parkeren op locatie

Faciliteiten

En met een keuken en bar binnen handbereik zijn de mogelijkheden voor jouw (zakelijke) bijeenkomst divers. Zo kun je bij De Drentse Zaak ook terecht voor een uitgebreide lunch of een borrel om een productieve dag af te sluiten. Daarnaast is parkeren hier geen enkel probleem. Achter het gebouw vind je namelijk een grote parkeergelegenheid.

Contact

Op zoek naar meer informatie? We vertellen je graag meer over de verschillende mogelijkheden. Bel 0592-763401 of stuur een e-mail naar info@dedrentsezaak.nl. Wil je liever meteen boeken? Ook dat kan natuurlijk. Gebruik dan onderstaande boekingsmogelijkheid.

Lounge reserveren
Opties bij boeken
Persoonlijke gegevens