Vergaderen
Van grote vergaderruimte tot kleine spreekkamer
Op zoek naar een ruime vergaderlocatie? In De Drentse Zaak vind je verschillende mogelijkheden. Neem bijvoorbeeld de grote vergaderzaal. Een prachtige ruimte die van alle gemakken is voorzien.
Nu al te gebruiken vanaf Op aanvraag Reserveren

De Drentse Zaal

Op zoek naar een ruime vergaderlocatie? In De Drentse Zaak vind je verschillende mogelijkheden. Neem bijvoorbeeld de grote vergaderzaal. Een prachtige ruimte die van alle gemakken is voorzien.

Lees hier meer over coronaproof vergaderen in De Drentse Zaak

De grote vergaderzaal is een prachtige, statige ruimte. Met een grote ovalen tafel midden in de zaal is het uitermate geschikt voor vergaderingen. De vergaderruimte biedt plaats aan zo’n 30 personen. Dankzij het Sharp multimediascherm met touchscreen en camera is de grote vergaderzaal ook perfect voor presentaties of andere (zakelijke) bijeenkomsten.

De grote vergaderzaal is niet alleen een zeer geschikte vergaderlocatie, het is ook een heel inspirerende. Dankzij de sterrenhemel op het plafond waan je je voor heel even in een andere wereld.

Tarieven
2 uur: € 110,-
Dagdeel: € 145,-
Dag: € 225,-

Wilt u ook gebruik maken van koffie/thee en eventueel een lunch? Neem dan gerust contact met ons op.

De grote vergaderzaal is niet per uur te reserveren, voor afwijkende tijden kunt u contact met ons opnemen.

  • Geschikt voor 30 personen
  • Sharp multimediascherm met touchscreen
  • Uitstekende keukenfaciliteiten
  • Parkeren op locatie

Keuken en bar

Maar dat is nog niet alles. Naast het huren van ruimtes kun je bij De Drentse Zaak ook terecht voor een reservering op maat. Zo heeft het ondernemerscentrum in hartje Assen een eigen keuken en bar. Hierdoor behoren een uitgebreide lunch of een borrel om de dag af te sluiten tot de mogelijkheden. En parkeren is geen enkel probleem. Achter het gebouw vind je namelijk gratis parkeergelegenheid.

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op. We vertellen je graag over onze verschillende vergaderlocaties en de bijbehorende mogelijkheden. Bel 0592-239 000 of stuur een e-mail naar info@dedrentsezaak.nl.

Wil je liever meteen boeken? Vul hieronder je gegevens in en we maken het direct in orde.

De Drentse Zaal reserveren
Opties bij boeken
Persoonlijke gegevens