Vergaderen
Van grote vergaderruimte tot kleine spreekkamer
Binnen De Drentse Zaak zijn verschillende ruimtes voor jouw (zakelijke) bijeenkomst te vinden. Er is voor elk wat wils. Neem bijvoorbeeld de vergaderzolder. De ideale ruimte voor jouw workshop of cursus.
Nu al te gebruiken vanaf Op aanvraag Reserveren

De Boven Zaal

Binnen De Drentse Zaak zijn verschillende ruimtes voor jouw (zakelijke) bijeenkomst te vinden. Er is voor elk wat wils. Neem bijvoorbeeld de vergaderzolder. De ideale ruimte voor jouw workshop of cursus.

Lees hier meer over coronaproof vergaderen in De Drentse Zaak

Op zoek naar de perfecte locatie voor een workshop of cursus? Neem dan eens een kijkje op de vergaderzolder van De Drentse Zaak. De vergaderzolder is een karakteristieke vergaderzaal op de zolder van De Drentse Zaak. De vergaderzaal is vanwege de grootte van de ruimte zeer geschikt voor het geven van workshops en cursussen.

In cursusopstelling biedt de vergaderzaal plaats aan zo’n 20 personen. In bioscoopopstelling passen er ruim 40 mensen. De ruimtes is voorzien van een multimediascherm. Audioapparatuur is niet standaard aanwezig, het is in overleg echter wel mogelijk om apparatuur te plaatsen. 

Tarieven
2 uur: € 110,-
Dagdeel: € 145,-
Dag: € 225,-

Wilt u ook gebruik maken van koffie/thee en onze lunch mogelijkheden. Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

De vergaderzolder is per 2 uur te reserveren, voor afwijkende tijden kunt u contact met ons opnemen.

  • Geschikt voor max. 40 personen
  • Uitstekende keukenfaciliteiten
  • Parkeren op locatie

Parkeren en lunchen

Naast het huren van ruimtes kun je bij De Drentse Zaak ook terecht voor een uitgebreide lunch of een borrel om een geslaagde dag af te sluiten. Het ondernemerscentrum in hartje Assen beschikt dan ook over een eigen keuken en bar. En parkeren is hier geen enkel probleem. Achter het gebouw bevindt zich namelijk een grote parkeergelegenheid.

Meer weten?

We vertellen je graag over de verschillende vergaderzalen en mogelijkheden. Bel 0592-239 000 of stuur een e-mail naar info@dedrentsezaak.nl. 

Wil je liever meteen boeken? Vul hieronder je gegevens in en we maken het direct in orde.

De Boven Zaal reserveren
Opties bij boeken
Persoonlijke gegevens