Vergaderen
Van grote vergaderruimte tot kleine spreekkamer

Van workshop- tot vergaderruimte: je vindt ze in De Drentse Zaak

Wil je vergaderen in een nieuwe, inspirerende omgeving? Of ben je op zoek naar een geschikte locatie voor een presentatie, een workshop, cursus of lezing? Dan ben je bij De Drentse Zaak aan het juiste adres. Hier vindt je diverse en uitgebreide mogelijkheden voor een zakelijke bijeenkomst: van een grote vergaderruimte tot een kleinere spreekkamer.

Hoeveel vergader je wel niet in een week? Dat kan ook eens op een andere plek. Een nieuwe omgeving doet namelijk wonderen! Voor iedere ondernemer, bedrijf, organisatie of vereniging is er binnen De Drentse Zaak dan ook een geschikte ruimte te vinden. Of je nou op zoek bent naar een vergaderruimte, de ideale plek voor een lezing of een ruimte voor een presentatie.

Evenementen

Misschien organiseer je ook wel een zakelijk evenement en ben je daarvoor nog op zoek naar de perfecte locatie. Ook dan kun je bij ons terecht. Sterker nog: we denken graag met je mee.

Faciliteiten

Naast het huren van ruimtes biedt De Drentse Zaak verschillende extra faciliteiten. We hebben dan ook alles in huis om een reservering op maat te maken. Zo beschikt De Drentse Zaak over een eigen keuken en bar. Een uitgebreide lunch behoort tot de mogelijkheden, net als een ontspannen borrel om de productieve dag mee af te sluiten. Daarnaast heeft De Drentse Zaak een nieuw, multimediaal scherm mét touchscreen. Het maakt je vergadering, bijeenkomst of presentatie net wat efficiënter en plezieriger. En parkeren is bij De Drentse Zaak geen enkel probleem. Achter het gebouw vind je gratis parkeergelegenheid. Ook kun je parkeren in de parkeergarage Torenlaan.

Tarieven

De Drentse Zaak hanteert standaard tarieven voor de huur van vergaderzalen en spreekruimtes en voor de lunch. Bij specifieke of extra wensen maken we graag een offerte op maat.

Wil je na 17.00 uur een ruimte binnen De Drentse Zaak huren? Dat kan! Deze avondopenstelling is alleen mogelijk vanaf 10 personen en voor de luxe vergaderzaal, de zolder en de lounge. Voor dit gebruik vragen wij een toeslag van 25 procent. 

Grote vergaderzaal

Grote vergaderzaal

Op zoek naar een ruime vergaderlocatie? In De Drentse Zaak vind je verschillende mogelijkheden. Neem bijvoorbeeld de grote vergaderzaal. Een prachtige ruimte die van alle gemakken is voorzien.

Prijzen Grote vergaderzaal
1 uur Op aanvraag
Meer informatie
Vergaderzolder

Vergaderzolder

Binnen De Drentse Zaak zijn verschillende ruimtes voor jouw (zakelijke) bijeenkomst te vinden. Er is voor elk wat wils. Neem bijvoorbeeld de vergaderzolder. De ideale ruimte voor jouw workshop of cursus.

Prijzen Vergaderzolder
1 uur Op aanvraag
Meer informatie
Lounge

Lounge

Zoek je een ruime, maar toch sfeervolle locatie voor je vergadering, presentatie of (zakelijke) bijeenkomst? Denk dan eens aan onze lounge. Het hart van De Drentse Zaak is zeer geschikt voor jouw bijeenkomst.

Prijzen Lounge
1 uur Op aanvraag
Meer informatie
Oranje kamer

Oranje kamer

Wil je vergaderen op locatie, maar heb je niet zo’n grote ruimte nodig? De Drentse Zaak beschikt ook over kleinere spreekruimtes, zoals de Oranje kamer. Ideaal voor een-op-eengesprekken, coaching of kleine overleggen.

Prijzen Oranje kamer
1 uur € 35
Meer informatie
Blauwe kamer

Blauwe kamer

Als ondernemer heb je soms behoefte aan een ruimte voor kennismakingsgesprekken of coachingstrajecten. Onze Blauwe kamer is er uitermate geschikt voor. De spreekruimte biedt je de nodige privacy. 

Prijzen Blauwe kamer
1 uur € 25
Meer informatie