Vergaderen
Van grote vergaderruimte tot kleine spreekkamer

Van workshop- tot vergaderruimte: je vindt ze in De Drentse Zaak

Wil je vergaderen in een nieuwe, inspirerende omgeving? Of ben je op zoek naar een geschikte locatie voor een presentatie, een workshop, cursus of lezing? Dan ben je bij De Drentse Zaak aan het juiste adres. Hier vind je diverse en uitgebreide mogelijkheden voor een (zakelijke) bijeenkomst: van een grote vergaderruimte tot een kleinere spreekkamer.

Lees hier meer over coronaproof vergaderen in De Drentse Zaak

Hoeveel vergader je wel niet in een week? Dat kan ook eens op een andere plek. Een nieuwe omgeving doet namelijk wonderen! Voor iedere ondernemer, bedrijf, organisatie of vereniging is er binnen De Drentse Zaak dan ook een geschikte ruimte te vinden. Of je nou op zoek bent naar een vergaderruimte, de ideale plek voor een lezing of een ruimte voor een presentatie.

Evenementen

Misschien organiseer je ook wel een (zakelijk) evenement en ben je daarvoor nog op zoek naar de perfecte locatie. Ook dan kun je bij ons terecht. Sterker nog: we denken graag met je mee. 

Faciliteiten

Naast het huren van ruimtes biedt De Drentse Zaak verschillende extra faciliteiten. We hebben dan ook alles in huis om een reservering op maat te maken. Zo beschikt De Drentse Zaak over een eigen keuken en bar. Een uitgebreide lunch behoort tot de mogelijkheden, net als een ontspannen borrel om de productieve dag mee af te sluiten. Daarnaast heeft De Drentse Zaak een nieuw, multimediaal scherm mét touchscreen. Het maakt je vergadering, bijeenkomst of presentatie net wat efficiënter en plezieriger. En parkeren is bij De Drentse Zaak geen enkel probleem. Achter het gebouw vind je gratis parkeergelegenheid. Ook kun je parkeren in de parkeergarage Torenlaan.

Tarieven

De Drentse Zaak hanteert standaard tarieven voor de huur van vergaderzalen, spreekruimtes en voor de lunch. Bij specifieke of extra wensen maken we graag een offerte op maat. Ook in de avond kunt u bij ons terecht, vraag dit van te voren aan en dan regelen wij dit samen. 

Wil je na 17.00 uur een ruimte binnen De Drentse Zaak huren? Dat kan! 

De Drentse Zaal

De Drentse Zaal

Op zoek naar een ruime vergaderlocatie? In De Drentse Zaak vind je verschillende mogelijkheden. Neem bijvoorbeeld de Drentse Zaal. Een prachtige ruimte die van alle gemakken is voorzien.

Prijzen De Drentse Zaal
2 uur Op aanvraag
Meer informatie
De Boven Zaal

De Boven Zaal

Binnen De Drentse Zaak zijn verschillende ruimtes voor jouw (zakelijke) bijeenkomst te vinden. Er is voor elk wat wils. Neem bijvoorbeeld de Bovenzaal. De ideale ruimte voor jouw workshop of cursus.

Prijzen De Boven Zaal
2 uur Op aanvraag
Meer informatie
Lounge

Lounge

Zoek je een ruime, maar toch sfeervolle locatie voor je vergadering, presentatie of (zakelijke) bijeenkomst? Denk dan eens aan onze lounge. Het hart van De Drentse Zaak is zeer geschikt voor jouw bijeenkomst.

Prijzen Lounge
2 uur Op aanvraag
Meer informatie
De Oranje kamer

De Oranje kamer

Wil je vergaderen op locatie, maar heb je niet zo’n grote ruimte nodig? De Drentse Zaak beschikt ook over kleinere spreekruimtes, zoals de Oranje kamer. Ideaal voor een-op-eengesprekken, coaching of kleine overleggen.

Prijzen De Oranje kamer
1 uur €15
Meer informatie
De Blauwe Kamer

De Blauwe Kamer

Als ondernemer heb je soms behoefte aan een ruimte voor kennismakingsgesprekken of coachingstrajecten. Onze Blauwe kamer is er uitermate geschikt voor. De spreekruimte biedt je de nodige privacy. 

Prijzen De Blauwe Kamer
1 uur € 15
Meer informatie
De Witte Kamer

De Witte Kamer

De Witte Kamer is een rustige en ruime spreekkamer. Hier heeft u alle privacy om een-op-een gesprekken of kennismakingsgesprekken te voeren. De spreekkamer is voorzien van goed lichtinval

Prijzen De Witte Kamer
1 uur 15
Meer informatie