Vergaderen
Van grote vergaderruimte tot kleine spreekkamer

Van workshop- tot vergaderruimte: je vindt ze in De Drentse Zaak

Wil je vergaderen in een nieuwe, inspirerende omgeving? Of ben je op zoek naar een geschikte locatie voor een presentatie, een workshop, cursus of lezing? Dan ben je bij De Drentse Zaak aan het juiste adres. Hier vind je diverse en uitgebreide mogelijkheden voor een (zakelijke) bijeenkomst: van een grote vergaderruimte tot een kleinere spreekkamer.
 

Faciliteiten

Naast het huren van ruimtes biedt De Drentse Zaak verschillende extra faciliteiten. We hebben dan ook alles in huis om een reservering op maat te maken. Zo beschikt De Drentse Zaak over een eigen keuken en bar. Een uitgebreide lunch behoort tot de mogelijkheden, net als een ontspannen borrel om de productieve dag mee af te sluiten. Daarnaast heeft De Drentse Zaak een nieuw, multimediaal scherm mét touchscreen. Het maakt je vergadering, bijeenkomst of presentatie net wat efficiënter en plezieriger. En parkeren is bij De Drentse Zaak geen enkel probleem. Achter het gebouw vind je gratis parkeergelegenheid. Ook kun je parkeren in de parkeergarage Torenlaan.

Tarieven

De Drentse Zaak hanteert standaard tarieven voor de huur van vergaderzalen, spreekruimtes en voor de lunch. Bij specifieke of extra wensen maken we graag een offerte op maat. Ook in de avond kunt u bij ons terecht, vraag dit van te voren aan en dan regelen wij dit samen. 

Wil je na 17.00 uur een ruimte binnen De Drentse Zaak huren? Dat kan!

De Drentse Zaal

De Drentse Zaal

Op zoek naar een ruime vergaderlocatie? In De Drentse Zaak vind je verschillende mogelijkheden. Neem bijvoorbeeld de Drentse Zaal. Een prachtige ruimte die van alle gemakken is voorzien.

Prijzen De Drentse Zaal
2 uur Op aanvraag
Meer informatie
De Boven Zaal

De Boven Zaal

Binnen De Drentse Zaak zijn verschillende ruimtes voor jouw (zakelijke) bijeenkomst te vinden. Er is voor elk wat wils. Neem bijvoorbeeld de Bovenzaal. De ideale ruimte voor jouw workshop of cursus.

Prijzen De Boven Zaal
2 uur Op aanvraag
Meer informatie
De Blauwe Kamer

De Blauwe Kamer

Als ondernemer heb je soms behoefte aan een ruimte voor kennismakingsgesprekken of coachingstrajecten. Onze Blauwe kamer is er uitermate geschikt voor. De spreekruimte biedt je de nodige privacy. 

Prijzen De Blauwe Kamer
1 uur € 25
Meer informatie
`T Cafe

`T Cafe

Prijzen `T Cafe
1 uur Op aanvraag
Meer informatie
De Grijze Kamer

De Grijze Kamer

Prijzen De Grijze Kamer
1 uur 25
Meer informatie
Blauwe vergaderzaal

Blauwe vergaderzaal

Prijzen Blauwe vergaderzaal
1 uur
Meer informatie
Violet vergaderzaal

Violet vergaderzaal

Prijzen Violet vergaderzaal
1 uur
Meer informatie