Trainingen en workshops
Kenniscentrum voor ondernemers

Zet jezelf en je bedrijf op de kaart

27 september 2018 19.30 uur
Zet jezelf en je bedrijf op de kaart

Tijdens deze tweedelige interactieve training krijg je inzicht in hoe je met effectief en helder taalgebruik vertrouwen opbouwt en wint aan authenticiteit en overtuigingskracht. Het resultaat is dat je draagvlak voor jouw ideeën en voorstellen en zo opdrachten creëert bij bestaande en nieuwe opdrachtgevers.

Onderwerpen:

- Effectief en helder taalgebruik;
- In gesprek aan en aansluiten op de beleving van je gesprekspartner en het creëren van vertrouwen;
- Het vergroten van de zeggingskracht en de overtuigingskracht van woorden en zinnen zowel in geschreven als gesproken taal;
- Omgaan met weerstanden, lastige situaties en verschillende persoonlijkheden, waarbij je to the point en resultaatgericht communiceert;
- Regie houden in een gesprek;
- Lichaamstaal en non verbale communicatie. Zowel van jezelf als het herkennen van een ander en hierop inspelen.

Werkwijze:

Een interactieve training waarbij theorie en praktijk elkaar afwisselen. De handvatten kun je direct in de praktijk toepassen. Je leert aansluiten op de beleving van je gesprekspartner waardoor deze zich gehoord voelt en er vertrouwen ontstaat. De training bestaat uit twee delen. Na het eerste deel pas je het geleerde in de praktijk toe. De tweede sessie nemen we deze ervaringen mee met de overige onderwerpen.

Resultaat:

Je communiceert persoonlijk, open en effectief, waarbij je op een prettige manier jouw verhaal overtuigend neerzet. Hierdoor creëer jij draagvlak en weet opdrachten binnen te halen.

Trainer:

De training wordt gegeven door ondernemerscoach Irene Wildenbeest van Wildenbeest Image Consulting. Zij begeleidt ondernemers die het lastig vinden om zichzelf in de markt te zetten. Door te coachen op hun communicatie, presentatie en non verbale houding, worden zij zelfbewuster en stralen zij zelfvertrouwen uit. Dit maakt hen aantrekkelijker voor klanten. Zo vergroten zij hun gunfactor en realiseren meer opdrachten.

Praktische info: 

Datum: donderdag 27 september en donderdag 18 oktober van 19.30 uur tot 22.00 uur
Aantal deelnemers: minimaal 8 deelnemers / maximaal 12 deelnemers
Kosten: € 100,- per persoon, exclusief btw.
Locatie: De Drentse Zaak, Beilerstraat 24, Assen
​Parkeren: de parkeergarage aan de Torenlaan
Aanmelden: via info@dedrentsezaak.nl of hieronder
Je aanmelding is gelukt wanneer je een bevestiging van ons hebt ontvangen.

Meedoen met Zet jezelf en je bedrijf op de kaart