Trainingen en workshops
Kenniscentrum voor ondernemers

Zakelijk vloggen

12 november 2018 09.00 uur
Zakelijk vloggen

Zet video's in om je producenten of diensten op een aantrekkelijke manier te presenteren. Ideaal, want met video's trek je in een korte tijd de aandacht van jouw doelgroep, deel je veel informatie en breng je emoties over. Heb je geen idee waar te beginnen? Kom dan naar de training Zakelijk vloggen in De Drentse Zaak!

  • Met video werk je 24/7 aan groei van je bedrijf
  • Je wordt beter gevonden in Google en YouTube
  • Je wordt gezien als een expert in jouw niche
  • Je krijgt meer ideale klanten op je mailinglijst

De training Zakelijk vloggen is een groepstraining. Deze groepstraining bevat een theoretisch gedeelte waarin we de filmtechnieken bespreken. Daarnaast gaan we in op de kracht van YouTube en leer je welke video’s werken en waarom andere video’s minder goed werken. 's Middags is het praktische deel, waarin jezelf aan de slag gaat met je eerste vlog. We besteden aandacht voor het schrijven van je video-script, de creatieve mogelijkheden en de bewerking van je video naar een publiceerbare video.

Terugkomochtend

Naast de trainingsdag is er een terugkomochtend. Tijdens deze ochtend is er volop ruimte om je vragen te stellen. Verder zijn we natuurlijk erg benieuwd naar het resultaat van je video’s en krijg je praktische tips om je video’s nog beter te maken.

Wat heb je nodig?

  • een camera (bijvoorbeeld je smartphone met een selfiestick)
  • een laptop met een videobewerkingsprogramma 

Voor aanvang krijg je alle informatie gemaild, zodat je zoveel mogelijk uit deze trainingsdag kunt halen.

De trainer

De training wordt gegeven door Aletta Armee van Armeedesign. Aletta begeleid ondernemers met een succesvolle lancering met videomarketing. Klanten die gestart zijn met video voor hun bedrijf, hebben hun omzet zien groeien. Het heeft ze veel bereik opgeleverd en ze zijn makkelijker vindbaar online.

Praktische info

Datum: maandag 12 november van 09.00 uur tot 16.30 uur en maandagochtend 3 december van 09.00 tot 12.00 uur
Aantal deelnemers: minimaal 4 personen / maximaal 12 personen
Kosten: € 200,- exclusief btw.
Locatie: De Drentse Zaak, Beilerstraat 24, Assen
Parkeren: de parkeergarage aan de Torenlaan
Aanmelden: stuur een mail naar info@dedrentsezaak.nl o.v.v. training Zakelijk vloggen of meld je aan via het formulier hieronder
Je aanmelding is gelukt wanneer je een bevestiging van ons hebt ontvangen.

Vroegboekbonus

Meld je je aan voor vrijdag 26 oktober? Dan krijg je exclusief toegang tot de online training: “Hoe start je een YouTube kanaal voor je boek” ter waarde van € 47,- exclusief BTW als bonus. Een 10-delige videotraining waarin je de basis leert voor het goed opzetten van je eigen YouTube kanaal. Onmisbaar wanneer je gaat starten met zakelijk vloggen.

Meedoen met Zakelijk vloggen