Trainingen en workshops
Kenniscentrum voor ondernemers

Vloggen voor ondernemers

11 maart 2019 09.00 uur
Vloggen voor ondernemers

Vloggen, je ziet het steeds vaker, óók in zakelijke setting! Je wilt er misschien wel iets mee doen. Maar wat dan? En vooral hoe? De workshop Vloggen voor ondernemers is er speciaal voor jou. Na de workshop weet je precies hoe je van start gaat en hoe je zelf steeds beter wordt in vloggen voor je bedrijf.

De workshop wordt gegeven door Anna Vellinga. Zelf vlogt ze regelmatig voor haar werk en ze maakt ontzettend leuke filmpjes die van begin tot eind blijven boeien.

Wat kun je verwachten?

Van tevoren heb je al een video van jezelf gemaakt. Ook heb je alvast het edit-programma geïnstalleerd op je laptop. Deze video’s gaan we bespreken en daarna ontdek je hoe het wel en hoe het niet moet. Je krijgt handige tips over cameragebruik, stemgebruik, filmische zaken, de lengte en hoe je begint met vloggen.

Daarna ga je aan de slag met je eigen mini-vlog. Je maakt een video en daarna ga je deze meteen editten. Uiteraard krijg je hier wat hulp bij. En is je video klaar? Dan is het tijd om online te gaan! Anna geeft handige tips over geschikte kanalen en tips en tricks om meer kijkers te trekken.

Heb je je aangemeld?

  • Maak dan alvast een video van jezelf: vertel wie je bent en waarom je wil gaan vloggen voor je bedrijf!
  • Installeer Wondershare op je laptop.
  • Neem je laptop, digitale camera/telefoon en kabeltjes mee.

 

Praktische informatie

Datum: maandag 11 maart
Tijd: 09:00 - 13:00 uur 
Kosten: 125 euro exclusief BTW.
Aanmelden: via info@dedrentsezaak.nl onder vermelding van ‘Vloggen voor ondernemers’ of via het formulier hieronder.

 

Meedoen met Vloggen voor ondernemers