Trainingen en workshops
Kenniscentrum voor ondernemers

Training Netwerk en Pitchen (Vol = vol!)

13 maart 2020 9.00 uur
Training Netwerk en Pitchen (Vol = vol!)

Wil jij je publiek overtuigen met je verhaal? En wil je graag weten hoe je je doelgroep bereikt en welke woorden daarbij passen? Volg dan de training ‘Netwerken en Pitchen’. Deze training is onder meer een goede voorbereiding op het pitch- en netwerkevenement op vrijdag 13 maart in De Drentse Zaak.

De training Netwerk en Pitchen is speciaal voor ondernemers die willen leren en ervaren hoe het is om het podium te pakken en anderen met hun verhaal te raken. Na de training weet je hoe je de zichtbaarheid van jezelf als ondernemer en die van je onderneming vergroot door een connectie te maken met jezelf, je verhaal en je publiek. 

Maar hoe bereik je deze connectie? Centraal in de training staat hoe jij je verhaal overbrengt en anderen enthousiasmeert. Je krijgt handvatten om met heldere taal en een goede opbouw je publiek te bereiken. Na een korte theoretische inleiding doe je praktijkgerichte oefeningen waarmee je leert zelfbewust en zelfverzekerd over te komen.

De trainer

De training Netwerk en Pitchen wordt gegeven door Irene Wildenbeest van Wildenbeest Image Consulting. Wildenbeest is expert in professionele, commerciële performance en traint en coacht ondernemers op dit gebied. 

Praktische informatie

Datum: vrijdag 13 maart 2020

Tijd: 9.00 tot 15.00 uur

Kosten: de training kost 150 euro, exclusief btw. Woon je in de gemeente Assen, Tynaarlo of Aa en Hunze? Dan is de training - dankzij een regeling met Werkplein Drentsche Aa - gratis. Geef dus ook je woonplaats op als je jezelf aanmeldt. 

Aanmelden: via onderstaand aanmeldformulier


De training is inclusief lunch. Aansluitend aan de training vindt het netwerk- en pitchevenement ‘Netwerken en Pitchen’ plaats.

Meedoen met Training Netwerk en Pitchen (Vol = vol!)