Trainingen en workshops
Kenniscentrum voor ondernemers

Masterclass - Maak ambassadeurs van je klanten

10 september 2019 19.30 tot 21.30
Masterclass - Maak ambassadeurs van je klanten

Heb jij veel eenmalige klanten? Bied je (onderhouds)contracten aan, maar verkoop je ze te weinig? En wil je profiteren van meer mond-tot-mondreclame? Een goede aftersalesstrategie verhoogt jouw winst en zorgt ervoor dat je het maximale uit je klantenbestand haalt.

De masterclass bestaat uit twee avonden. Tijdens de eerste avond leg je een goede basis om van klanten ambassadeurs te maken. We gaan het hebben over missie en visie, buyer personas en de customer journey. In deel 1 leer je hier alles over en zetten we dit voor jouw bedrijf op papier.

En daarna begint het leuke werk! In deel 2 leer een beproefde strategie om van klanten ambassadeurs te maken. Hierdoor verbeter je de klantloyaliteit, krijg je meer nieuwe klanten en profiteer je van meer mond-tot-mondreclame. We gaan het hebben over psychologie, maar ook reviewmarketing en feedback zullen de revue passeren. Aan het eind van de tweede dag heb jij een complete strategie uitgewerkt in je eigen manifest.

De trainer

De training wordt gegeven door Arnoud Kuipers, auteur van het boek 'In 10 stappen van klant naar ambassadeur'. Arnoud wordt gezien als de expert op het gebied van aftersalesmarketing en geeft trainingen en lezingen door heel het land.

Praktische informatie

Datum: 10 september en 17 september
Tijd: 19.30 tot 21.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur)
Kosten: € 100,- (excl. BTW)
Locatie: De Drentse Zaak

Aanmelden? 

Vul het formulier hieronder in. 

Meedoen met Masterclass - Maak ambassadeurs van je klanten