Trainingen en workshops
Kenniscentrum voor ondernemers

#Hoedan? - september 2019

03 september 2019 9.30 - 16.30 uur
#Hoedan? - september 2019

Herken je dit? “Ik heb zoveel info over ondernemen, maar nu moet ik aan de slag. Hoe start ik nu écht met mijn bedrijf? Leuke ideeën, maar hóe dan?” Dan is de training #Hoedan? echt iets voor jou!

In de training werk je in 10 handige stappen naar een concreet actieplan waarmee je vliegend van start gaat. De training bestaat uit twee delen. De eerste dag gaat over inputverwerking. De tweede dag staat in het teken van terugblik en verdieping. Een aantal weken later volgt een coachingsgesprek.

Voor wie?

De training is bedoeld voor starters die heel veel informatie hebben vergaard, maar vervolgens blijven hangen in het daadwerkelijk starten en meters maken. Heb je bijvoorbeeld de Ladder naar Succes gevolgd? Dan is deze training de perfecte vervolgstap!

De trainer

De training wordt gegeven door Marjan van de Bult, van de Gelukfabriek. De business coach werkt al een paar jaar met een vergelijkbaar en bewezen succesvol programma dat ze zelf heeft ontwikkeld. Dit programma heeft zij op maat gemaakt, exclusief voor DDZ.

Praktische info:

Datum: dinsdag 3 september en donderdag 5 september

Tijd: 9.30 tot 16.30 uur (beide dagen)

Kosten: € 397,- excl. btw., inclusief lunch op beide dagen  

Aanmelden: via onderstaand aanmeldformulier

Meedoen met #Hoedan? - september 2019