Diverse ruimtes

In De Drentse Zaak zijn verscheidene ruimtes beschikbaar voor (zakelijke) bijeenkomsten. Denk hierbij aan vergaderingen, workshops, brainstormsessies en dergelijke. Ze variëren qua grootte en mogelijkheden. Er is ongetwijfeld een ruimte bij die aan uw wensen voldoet. Parkeergelegenheid is achter ons pand volop aanwezig.

De Blauwe kamer

De blauwe kamer is een vergaderruimte op de begane grond achter in ons pand. Het is een eenvoudige ruimte die plaats biedt aan 8 personen. Er is hier geen audioapparatuur aanwezig.

De oranje kamer

De oranje kamer is tevens gevestigd op de begane grond achter in ons pand, naast de blauwe kamer. De ruimte biedt plaats voor maximaal 15 personen. Er is hier een whiteboard aanwezig om aantekeningen op te maken. Er is geen audioapparatuur aanwezig maar in overleg is het mogelijk een beamer te plaatsen.

De Grote vergaderzaal

De grote vergaderzaal (zie afbeelding hiernaast) is het pronkstuk van De Drentse Zaak. Een prachtige, statige ruimte die van alle gemakken is voorzien. De ruimte biedt plaats aan 30 personen. Er is voldoende audioapparatuur aanwezig en de ruimte beschikt over een prachtig lichtplafond. De vergaderzaal is tevens gelegen op de begane grond tegenover het lounge café.

Vergaderzolder

De vergaderzolder is een karakteristieke ruimte die uitermate geschikt is voor het geven van workshops. De ruimte biedt plaats aan 30 personen. Er is keuze uit verschillende opstellingen voor deze ruimte. Audioapparatuur is niet standaard aanwezig. Op aanvraag en in overleg wel mogelijk.

Klik hier voor een overzicht van de (huur)prijzen.