Over ons
De Drentse Zaak

De gezichten van De Drentse Zaak

In De Drentse Zaak kom je vaak dezelfde gezichten tegen. Naast een vaste groep huurders en terugkerende flexwerkers zijn er andere medewerkers met wie je ongetwijfeld te maken krijgt. Je kunt namelijk bij ze terecht met al je vragen op ondernemersgebied. Daarnaast zijn ze verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in het ondernemerscentrum van Assen. Ze stellen zich dan ook graag aan je voor! 

Netwerkbijeenkomsten, pitchevenementen en workshops. Regelmatig vinden er in De Drentse Zaak evenementen plaats. Georganiseerd voor en door ondernemers. Of je nou starter bent of al een stuk langer in het wereldje meeloopt. Laat je inspireren, breid je netwerk uit en doe nieuwe kennis op.

Martijn van der Tuin

Martijn van der Tuin

Coördinator

Martijn is een ervaren ondernemer en ondernemerscoach. Handig dat hij nu ook coördinator van De Drentse Zaak is! Als coördinator zorgt hij ervoor dat alles in het gebouw nog net wat beter verloopt. Ook is hij betrokken bij de communicatie en denkt hij graag mee over de organisatie van evenementen en bijeenkomsten.

Sven Hoving

Sven Hoving

Assistent-officemanager

Sven is assistent-officemanager van De Drentse Zaak. Hij houdt zich bezig met de reserveringen en aanvragen die er binnenkomen en organiseert en faciliteert regelmatig evenementen. Dat doet hij met veel plezier. "We hebben hier een aantal prachtige en authentieke ruimtes, maar zijn bovenal een gebouw waar mensen kunnen samenkomen. Mensen die vaak dezelfde missie hebben: een succesvolle onderneming starten, opbouwen en uitbouwen.”