Over ons
De Drentse Zaak

De gezichten van De Drentse Zaak

In De Drentse Zaak kom je vaak dezelfde gezichten tegen. Naast een vaste groep huurders en terugkerende flexwerkers zijn er andere medewerkers met wie je ongetwijfeld te maken krijgt. Je kunt namelijk bij ze terecht met al je vragen op ondernemersgebied. Daarnaast zijn ze verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in het ondernemerscentrum van Assen. Ze stellen zich dan ook graag aan je voor! 

Netwerkbijeenkomsten, pitchevenementen en workshops. Regelmatig vinden er in De Drentse Zaak evenementen plaats. Georganiseerd voor en door ondernemers. Of je nou starter bent of al een stuk langer in het wereldje meeloopt. Laat je inspireren, breid je netwerk uit en doe nieuwe kennis op.

Harry Weitering

Harry Weitering

Directeur

Als directeur van De Drentse Zaak wil ik vooral veel verbindingen leggen. Er zit zoveel kennis en ondernemerskracht in De Drentse Zaak en we kunnen nog veel meer bereiken door al die krachten te bundelen. De Drentse Zaak als kenniscentrum uitbouwen, waar ondernemers terecht kunnen met al hun vragen. Dat is het doel.

Maya Titarsole

Maya Titarsole

Office manager

Mijn naam is Maya Titarsole en ik zorg als office manager van De Drentse Zaak ervoor dat alles in De Drentse Zaak op rolletjes loopt. Ik stuur onze medewerkers aan en ben het eerste aanspreekpunt voor onze huurders en flexwerkers. Daarnaast organiseer ik evenementen en bijeenkomsten en ben ik verantwoordelijk voor de communicatie.