Nieuws en Evenementen

Zakelijke bijeenkomsten: ook dat kan in DDZ

18 maart 2020 8.00 uur
Zakelijke bijeenkomsten: ook dat kan in DDZ

Op zoek naar een geschikte locatie voor een presentatie, workshop, cursus of lezing? Of wil je eens vergaderen in een nieuwe, inspirerende omgeving? Ook daarvoor ben je bij De Drentse Zaak aan het juiste adres. 

Hoeveel vergader je wel niet in een week? Dat kan ook eens op een andere plek. Een nieuwe omgeving doet namelijk wonderen! Voor iedere ondernemer, bedrijf, organisatie of vereniging is er binnen De Drentse Zaak een geschikte ruimte te vinden. Of je nou op zoek bent naar een vergaderruimte, de ideale plek voor een lezing, een spreekkamer voor een coachingsgesprek of een ruimte om een presentatie te geven. In het ondernemerscentrum aan de Beilerstraat vind je diverse en uitgebreide mogelijkheden voor een zakelijke bijeenkomst. Van een grote vergaderruimte tot een kleinere spreekkamer: de keuze is aan jou. Maar misschien organiseer je ook wel een zakelijk evenement en ben je daarvoor nog op zoek naar de perfecte locatie. Ook dan kun je bij ons terecht. Sterker nog: we denken graag met je mee.

Reservering op maat

Naast het huren van ruimtes biedt De Drentse Zaak namelijk ook verschillende extra faciliteiten. We hebben alles in huis om een reservering op maat te maken. Zo beschikt De Drentse Zaak over een eigen keuken. Een uitgebreide lunch behoort tot de mogelijkheden, net als een ontspannen borrel om een productieve dag af te sluiten. Daarnaast heeft De Drentse Zaak een multimediaal scherm mét touchscreen. Het maakt je vergadering, bijeenkomst of presentatie net wat efficiënter en plezieriger. En parkeren is geen enkel probleem. Achter het gebouw vind je gratis parkeergelegenheid. Is de parkeerplaats vol? Dan kun je parkeren in de parkeergarage aan de Torenlaan.

Zoek je een plek voor een groter gezelschap? Dan hebben we drie ruimtes waar je uit kunt kiezen: de grote vergaderzaal, de vergaderzolder of de lounge: het hart van De Drentse Zaak. De grote vergaderzaal is een prachtige, statige ruimte voorzien van een multimediascherm met touchscreen. Geef je een workshop of cursus, met praktijkopdrachten? Dan is de vergaderzolder zeer geschikt. Voor grote bijeenkomsten is de lounge de beste optie. Heb je niet zo’n grote ruimte nodig of heb je behoefte aan een ruimte voor kennismakingsgesprekken of coachingstrajecten? De Drentse Zaak heeft ook twee kleinere spreekkamers: de oranje en de blauwe kamer. 

Tarieven

Het ondernemerscentrum hanteert standaard tarieven voor de huur van vergaderzalen en spreekruimtes en voor de lunch. Bij specifieke of extra wensen maken we graag een offerte op maat. Wil je een ruimte huren na 17.00 uur? Dat kan! Deze avondopenstelling is echter alleen mogelijk vanaf 10 personen en voor de luxe vergaderzaal, de zolder en de lounge. Voor dit gebruik vragen wij een toeslag van 25 procent. De tarieven en meer informatie over de ruimtes is hier te vinden.