Nieuws en Evenementen

Verhoog je maximale productiviteit in de productiviteitsmaster

02 mei 2018
Verhoog je maximale productiviteit in de productiviteitsmaster

Je maximale productiviteit verhogen betekent meer doen in minder tijd en met minder stress. Tijdens de nieuwe training van keynotespreker William Hummel leer je er alles over. De ‘Productiviteitsmaster’ helpt je niet alleen je productiviteit verhogen, maar leert je ook afleidingen minimaliseren. Zodat jij je volledig kunt richten op dat wat écht belangrijk is.

“Ik had zo vaak dagen waarna ik dacht: ‘Wat heb ik nou eigenlijk gedaan?’”, vertelt keynotespreker William Hummel. Het is de aanleiding voor de nieuwe training die hij op 15 mei in De Drentse Zaak geeft.. “Ik vertel tijdens de training dan ook niet wat mensen moeten doen. Ik vertel ze wat ik heb gedaan, hoe ik het heb uitgetest en hoe ik daarbij menigmaal op mijn bek ging. Maar het werkt!”

Eeuw van de afleiding

Volgens de trainer zijn we steeds minder goed in het blokkeren van afleidingen. Best lastig in wat hij de ‘eeuw van de afleiding’ noemt. Met behulp van de training leer je dan ook niet alleen je productiviteit te verhogen, je leert ook afleidingen te minimaliseren. En daarbij leer je de belangrijkste taken binnen jouw werk kennen. Daarnaast gaat de training in op het bewust herstellen na het leveren van een inspanning. De Productiviteitsmaster leert je de vaardigheden waarmee je weer gefocust aan de slag kunt.

Maximale productiviteit heeft volgens Hummel niets te maken met zo veel mogelijk doen op een dag. Het gaat erom de dingen die er niet toe doen of die niet nuttig zijn weg te laten. “Zo krijg je meer ruimte voor wat echt nodig is. We krijgen met steeds meer afleiding te maken, terwijl we er tegelijkertijd steeds minder goed mee om kunnen gaan.” Volgens de keynotespreker is het namelijk onlogisch om altijd bezig te zijn en is dat ook niet de sleutel tot succes. Je bereikt er volgens Hummel zelfs het tegenovergestelde mee.

Actieplan

Tijdens de training leren deelnemers verschillende productiviteitsstrategiëen en -systemen die Hummel zelf ook testte. “Het zijn ingewikkelde concepten, maar de training zelf is niet ingewikkeld. Ik heb het zo simpel mogelijk gemaakt voor iedereen. Daarnaast gaan we tijdens de training veel zelf aan de slag.”

Tijdens de Productiviteitsmaster maken deelnemers namelijk een eigen actieplan. Aan de hand van verschillende vragen krijg je inzicht in wat je wel of juist niet moet doen. De antwoorden krijgen een plaats in het plan van aanpak dat je maakt. Zo kun je na de training direct aan de slag.

Programma en aanmelden

Hummel heeft eerder trainingen in De Drentse Zaak gegeven: ‘De beste versie van jezelf’ en ‘Doelen stellen’. Veel van deze trainingen zaten in een mum van tijd vol. Ook was hij eens spreker tijdens DDZ op Dinsdag. De Productiviteitsmaster is een geheel nieuwe training. Aanmelden kan via info@dedrentsezaak.nl.

De training begint op dinsdagavond 15 mei om 19.00 uur. Deelname kost 25 euro, ter plaatse met de pin te voldoen.