Nieuws en Evenementen

Vakantie voorbij? Spijker je kennis bij in De Drentse Zaak

29 augustus 2018
Vakantie voorbij? Spijker je kennis bij in De Drentse Zaak

Met de zomervakantie nog maar net achter de rug, begint in De Drentse Zaak een nieuw seizoen vol cursussen, workshops en andere evenementen. Speciaal ontwikkeld voor ondernemers die willen blijven leren!

Zet je bedrijf op de kaart. Maak van 2019 je beste jaar ooit. En werk aan je verkooptechnieken. Het kan komend seizoen allemaal in De Drentse Zaak. Maar ook ‘oude bekende’ workshops en cursussen komen langs, zoals de Ladder naar Succes, DDZ op Dinsdag, Heel Drenthe Pitcht en de workshop Acquisitie. Het komende half jaar kunnen gevestigde ondernemers en starters weer prima in De Drentse Zaak terecht voor kennis en inspiratie.

Sociaal ondernemen

Start je in het najaar van 2018 met een eigen onderneming? Denk dan ook eens aan de gratis workshopreeks de Ladder naar Succes. De workshopgevers zijn zelf ondernemer en delen hun kennis graag met jou! Bij het starten van een bedrijf komt namelijk veel kijken. Verzekeringen, omzetbelasting, communicatie, offertes en meer. Tijdens ‘de Ladder’ kom je er alles over te weten. Nieuw is de workshop ‘Sociaal ondernemen’ van Luuk Duursma en Noor van Leeuwen van MVO-Alliantie Noord-Nederland. Zij vertellen deelnemers alles over sociale ondernemingen, oftewel private ondernemingen die gaan voor maatschappelijke doelen. In september en in november staan nieuwe edities van de gratis workshopreeks op het programma.

‘Leef je beste jaar ooit’

Al meerdere keren was keynote-spreker William Hummel in De Drentse Zaak te gast. Zo was hij spreker tijdens de tweede editie van DDZ op Dinsdag en gaf hij meerdere, succesvolle masterclasses. Dit najaar keert hij twee keer terug met zijn nieuwe programma ‘Leef je beste jaar ooit’. Het programma bestaat uit drie (vervolg)trainingen: ‘De beste versie van jezelf’, ‘Prioriteiten stellen en doelen bereiken’ en ‘De meest productieve versie van jezelf’.

De eerste drie masterclasses staan in september en oktober op het programma. Komt dat niet uit? Geen probleem. In november en december worden de trainingen nog eens aangeboden. Het gehele programma kost speciaal voor bezoekers van De Drentse Zaak maar 150 euro, exclusief btw. De trainingen zijn ook apart van elkaar te volgen en kosten dan 50 of 75 euro.

Zet je ideeën om in opdrachten

Vind je het lastig om met jouw ideeën en voorstellen opdrachten te creëren bij bestaande en nieuwe opdrachtgevers? De training ‘Zet jezelf en je bedrijf op de kaart’ gaat hier dieper op in. De tweedelige training geeft je inzicht in hoe je met effectief en helder taalgebruik vertrouwen opbouwt en wint aan authenticiteit en overtuigingskracht.

Theorie en praktijk wisselen elkaar af in de interactieve training die begint op donderdag 27 september. Op donderdag 18 oktober staat het vervolg gepland. De training wordt gegeven door Irene Wildenbeest van Wildenbeest Image Consulting. Zij adviseert bedrijven en personen op het gebied van uiterlijke presentatie, effectieve communicatie en non-verbale houding. De training kost 100 euro, exclusief btw.

Op de hoogte blijven van de evenementen die De Drentse Zaak organiseert? Volg ons ook op Facebook, Twitter en Linkedin.