Nieuws en Evenementen

Speciale heropeningsactie: dagdeel vergaderen nu 99 euro

10 juni 2020 09.30 uur
Speciale heropeningsactie: dagdeel vergaderen nu 99 euro

We zijn blij dat we weer mensen mogen ontvangen in De Drentse Zaak. Zo blij, dat we de hele zomer een speciale heropeningsactie hebben! In de zomermaanden (juni, juli, augustus) betaal je voor de grote vergaderzaal dan ook geen 145 euro per dagdeel, maar slechts 99 euro. 

Dit bedrag is inclusief het gebruik van het multimediascherm met touchscreen en camera, maar exclusief koffie, thee en een eventuele lunch. Per dag zijn er twee reserveringstermijnen: van 9.00 uur tot 12.30 uur en van 13.00 uur tot 16.30 uur. Heb je liever een ander moment of duurt jouw vergadering, workshop of training langer of korter? Laat het ons dan even weten. Dan kijken we samen wat er mogelijk is. 

Overleg of sollicitatie op afstand

Zoek je een professionele plek voor bijvoorbeeld een sollicitatie op afstand? Of wil je eens op een andere locatie dan je werkkamer digitaal vergaderen met collega’s? Veel van onze vergaderruimtes zijn voorzien van digitale schermen en onze Grote vergaderzaal zelfs van een multimediascherm met touchscreen en een camera. Dat maakt onze ruimtes perfect voor presentaties, maar ook voor sollicitaties en vergaderingen in coronatijd.

Meer weten over coronaproof vergaderen in DDZ? Lees hier verder.