Nieuws en Evenementen

Speciaal voor zzp'ers: programma op maat

09 oktober 2019 8.00 uur
Speciaal voor zzp'ers: programma op maat

Ben jij een ambitieuze zzp’er en wil je stappen maken met je bedrijf? De Drentse Zaak heeft samen met de Gelukfabriek en Ikonderneemhet.nl een programma specifiek voor zzp’ers ontwikkeld. Tijdens een speciale informatiebijeenkomst op dinsdag 29 oktober vertellen we je graag meer over dit op maat gemaakte programma! 

Dit speciale programma van De Drentse Zaak bevat coachingsgesprekken, workshops, trainingen en werksessies en mogelijkheden tot net- of samenwerken en wordt volledig afgestemd op de deelnemer en zijn of haar onderzoeksvraag. Zzp’ers lopen namelijk vaak met een grote verscheidenheid aan vragen rond: Hoe komen ze aan klanten? Wat moeten ze doen met hun marketing? En hoe werkt dat nou; dat netwerken? En aangezien geen enkele zzp’er hetzelfde is, past daar alleen maar maatwerk bij. Maar welke vraag de ondernemer ook heeft: in het traject staat de groei van het eigen bedrijf altijd centraal. 

Programma op maat
Het programmavariant in De Drentse Zaak duurt een half jaar. In dat half jaar worden deelnemers begeleid door een coach. Het programma op maat heeft een waarde van 1200 euro en is ontwikkeld samen met de Gelukfabriek (business coach Marjan van de Bult) en IkOnderneem’t (een online netwerk voor zzp’ers en mkb’ers). 

Met een speciale voucher krijgen deelnemers 1000 euro vergoed en hoeven zij slechts een eigen bijdrage van 200 euro te betalen. Deelname aan het half jaar durende programma is dan ook niet vrijblijvend, zo licht Harry Weitering - directeur van De Drentse Zaak - toe. “Aan het begin van het traject voeren we met de deelnemers intakegesprekken: wat wil de ondernemer bereiken en wat heeft hij of zij daarvoor nodig? Samen stellen we doelen op waarvan we aan het einde van het programma testen of die ook daadwerkelijk bereikt zijn of nog worden bereikt.”

Informatiebijeenkomst
Om zzp’ers over de verschillende mogelijkheden te informeren vindt er op dinsdag 29 oktober een informatiebijeenkomst plaats in De Drentse Zaak. Het ondernemerscentrum is te vinden aan de Beilerstraat 24 in Assen. De bijeenkomst ‘Kansen voor ambitieuze zzp’ers’ begint om 19.00 uur en gaat dieper in op de mogelijkheden die de voucher en het traject bieden. Aanmelden voor de informatiebijeenkomst kan via zzp@dedrentsezaak.nl