Nieuws en Evenementen

Ondernemend Assen lanceert gratis subsidieloket voor ondernemers

15 mei 2018
Ondernemend Assen lanceert gratis subsidieloket voor ondernemers

Ben jij op zoek naar financiering voor projecten en investeringen? Bijvoorbeeld op het gebied van innovatie, energie, milieu, scholing of nieuwbouw? Via een subsidieportal op de website van Ondernemend Assen, die in De Drentse Zaak gevestigd is, zoek je als ondernemer uit de regio Assen voortaan gratis naar subsidies, fondsen en fiscale regelingen voor je bedrijf.

Het subsidieloket bevat regionale, landelijke en Europese subsidies, fiscale regelingen, kredieten en fondsen. Om te zoeken volstaat slechts één relevante zoekterm voor het betreffende project of uitgave. Daarna opent een scherm met tientallen regelingen.

Informatie om subsidie aan te vragen

Van elke subsidie, fonds of fiscale regeling bevat de portal een samenvatting, de wettelijke voorwaarden en de beschikbare subsidiebijdrage. Daarnaast staan in het loket gegevens om zelf subsidie of extra informatie aan te kunnen aanvragen. Ook kan er contact worden opgenomen met de adviseurs van de beheerder van de portal, Vindsubsidies. Zij ondersteunen ondernemers bij het aanvragen van subsidie en de projectadministratie.

Waar staat het subsidieloket?

Het loket is rechtstreeks te bereiken via de website van Ondernemend Assen: www.ondernemend-assen.nl. Daarnaast kun je een afspraak maken met een adviseur van Vindsubsidies die maandelijks een dagdeel aanwezig is in De Drentse Zaak te Assen. Het eerste subsidie-spreekuur vindt plaats op maandag 28 mei a.s. van 9.00 tot 13.00 uur. Voor het maken van een afspraak kun je mailen naar info@ondernemend-assen.nl.

Vindsubsidies

Het subsidieloket wordt onderhouden door Vindsubsidies, al meer dan twintig jaar een toonaangevend subsidieadviesbureau. Vindsubsidies heeft een totaalpakket aan diensten en producten op subsidiegebied, waaronder de database Vindsubsidies.nl, subsidieloketten, consultancy en trainingen.

Contact

Vragen over het subsidieloket? Neem dan contact op met Ondernemend Assen via info@ondernemend-assen.nl of 06- 8326 8458, of geheel vrijblijvend, met Vindsubsidies via info@vindsubsidies.nl of 088-2020400.