Nieuws en Evenementen

Netwerken, pitchen en inspiratie opdoen

26 februari 2020 8.00 uur
Netwerken, pitchen en inspiratie opdoen

Vrijdag de 13de een ongeluksdag? In De Drentse Zaak zeker niet! Op vrijdag 13 maart staat er namelijk weer een editie van Netwerken en Pitchen op het programma. Met naast natuurlijk pitches, een bijzondere gast en volop mogelijkheden tot netwerken.

Ben je ondernemer en op zoek naar inspiratie en naar mogelijkheden om andere ondernemers te ontmoeten? Netwerken en Pitchen is een evenement waarbij enkele ondernemers de kans krijgen het podium te pakken en hun eigen bedrijf te pitchen. Een hele uitdaging, want breng je bedrijfsplan maar eens terug naar een paar zinnen. Met een goede pitch werk je aan de zichtbaarheid van jezelf als ondernemer en die van je onderneming. Maar waar moet een goede pitch aan voldoen? Allereerst zorgt een goede pitch voor een connectie tussen jouw onderneming, jouw verhaal en je publiek. Dat doe je met een goede opbouw en heldere taal. Wie ben je, wat doe je en waar sta je voor? 

Bijzondere gast

Netwerken en Pitchen eindigt met een netwerkborrel. Hoor waar mede-ondernemers mee bezig zijn, vertel hen over jouw plannen, breid je netwerk uit en laat je inspireren. Bijvoorbeeld door het verhaal van Heino Rosevink, eigenaar van Autotaalglas Assen. Rosevink heeft jaren verschillende Shell-tankstations in de omgeving van Assen gehad, werd door Shell uitgeroepen tot Beste Retailer én werd daarvoor gehuldigd in Beijing. Vlak daarna raakte hij echter zijn contract bij Shell kwijt en stond hij ineens met lege handen. Maar opgeven komt niet in het woordenboek van de ondernemer voor: Rosevink nam een vestiging van Autotaalglas in Assen over. Met succes, want de vestiging kent de hoogste klanttevredenheidsscore van Nederland. 

Doorgaan na tegenslagen

Hoe blijf je als ondernemer gemotiveerd, ook als het even flink tegenzit? En hoe weet Rosevink zich keer op keer te onderscheiden? Tijdens Netwerken en Pitchen spreekt Frouktje Raven (AbeePro) met Rosevink over alle facetten van het ondernemerschap. Reken op een interessant gesprek! 

Het evenement begint op vrijdag 13 maart om 15.30 uur, met een inloop vanaf 15.00 uur. Deelname is gratis. De aanmelding voor Netwerken en Pitchen verloopt via de website van De Drentse Zaak.

Wil je ook graag jezelf en je bedrijf pitchen? Geef dan bij je aanmelding specifiek aan dat je graag van deze mogelijkheid gebruik wilt maken. Het aantal pitchplekken is echter beperkt, dus vol is vol.