Nieuws en Evenementen

Netwerken en Pitchen - decembereditie

06 december 2019 15.30 uur
Netwerken en Pitchen - decembereditie

Ondernemer en op zoek naar inspiratie en mogelijkheden om andere ondernemers te ontmoeten? Kom dan naar Netwerken en Pitchen, op vrijdag 6 december in De Drentse Zaak.

Tijdens het evenement gaan ondernemers de uitdaging aan om hun hele bedrijfsplan terug te brengen naar slechts enkele zinnen. Tijdens Netwerk en Pitchen krijg je namelijk de gelegenheid om het podium te pakken en je eigen bedrijf te pitchen. Maar Netwerken en Pitchen is meer! 

Zo laten we zien wat een videopitch voor jou kan doen en hebben we een bijzondere gast. Ondernemer Kor IJszenga - directeur en eigenaar van uitgeverij Koninklijke Van Gorcum - wordt namelijk geïnterviewd over het ondernemerschap en over zaken waar je als ondernemer tegenaan loopt. Want bij het runnen van een uitgeverij komt genoeg kijken! Het evenement eindigt met een netwerkborrel. Luister naar waar anderen mee bezig zijn, deel je eigen verhalen, breid je netwerk uit en laat je inspireren.

Speciale training

Kun je vooraf wel wat hulp gebruiken bij het pitchen? Tijdens een speciale training voorafgaand aan het evenement coacht Irene Wildenbeest (Wildenbeest Image Consulting) ondernemers met het formuleren van de perfecte pitch. De kunst daarbij is het vinden van woorden die bij jou aansluiten en moeiteloos dragen wie jij bent. Woorden die een brug slaan naar je doelgroep.

Praktische informatie

Datum: vrijdag 6 december 2019

Tijd: inloop vanaf 15.00 uur, start om 15.30 uur

Kosten: deelname is gratis

Meld je aan via info@dedrentsezaak.nl of via het formulier hieronder.

Inschrijven voor Netwerken en Pitchen - decembereditie