Nieuws en Evenementen

Netwerken en Pitchen - decembereditie

06 december 2019 15.30 uur
Netwerken en Pitchen - decembereditie

Ondernemer en op zoek naar inspiratie en mogelijkheden om andere ondernemers te ontmoeten? Kom dan naar Netwerken en Pitchen, op vrijdag 6 december in De Drentse Zaak. 

Tijdens het evenement gaan ondernemers de uitdaging aan om hun hele bedrijfsplan terug te brengen naar slechts enkele zinnen. Tijdens Netwerk en Pitchen krijg je namelijk de gelegenheid om het podium te pakken en je eigen bedrijf te pitchen. Het evenement eindigt met een netwerkborrel. Hoor waar anderen mee bezig zijn, deel je eigen verhalen, breid je netwerk uit en laat je inspireren. Om andere deelnemers kennis te laten maken met jouw product of dienst, mag je natuurlijk altijd een product, visitekaartje of display meenemen.

Speciale training

Kun je vooraf wel wat hulp gebruiken bij het pitchen? Tijdens een speciale training voorafgaand aan het evenement coacht Irene Wildenbeest van Wildenbeest Image Consulting ondernemers met het formuleren van de perfecte pitch. De kunst daarbij is het vinden van woorden die bij jou aansluiten en moeiteloos dragen wie jij bent. Woorden die een brug slaan naar je doelgroep.

Praktische informatie

Datum: vrijdag 6 december 2019

Tijd: vanaf 15.30 uur

Kosten: deelname is gratis

Aanmelden kan via onderstaand aanmeldformulier

Meld je aan via info@dedrentsezaak.nl of via het formulier hieronder.

Inschrijven voor Netwerken en Pitchen - decembereditie