Nieuws en Evenementen

Kram & Meersma breidt uit!

16 december 2019 15.30 uur
Kram & Meersma breidt uit!

Leuk nieuws voor onze huurder Kram & Meersma, want er komt een uitbreiding aan! Vanaf 1 januari heeft het bedrijf dat gespecialiseerd is in het helpen van ondernemers met schuldenproblematiek ook vestigingen in Huizen en Hengelo. Oprichters Jeanette Kram en Jeannette Meersma gaan namelijk een samenwerking aan met twee regionale schuldhulpverleners: Gerry Smit en Jaap Tol.

Gerry Smit is schuldhulpverlener in de regio Hengelo, terwijl Jaap Tol ondernemers in - de omgeving van - Huizen helpt. “We kenden elkaar al vanuit het werkveld en kwamen elkaar regelmatig tegen op bijvoorbeeld congressen”, vertelt Jeanette Kram over het ontstaan van de samenwerking. 

Verhaal van de ondernemer als uitgangspunt
Het viertal biedt al jaren schuldhulpverlening aan ondernemers, maar gaat dat vanaf januari onder dezelfde naam doen: Kram & Meersma. “We vinden in ons werk dezelfde dingen belangrijk. Onze dienstverlening moet persoonlijk en laagdrempelig zijn. Het verhaal van de ondernemer moet het uitgangspunt vormen. En doordat we zelf ondernemers zijn, weten we waar we over praten”, legt Jeannette Meersma uit. 

Kram knikt instemmend: “Schuldhulpverlening is een redelijk vastomlijnd traject. We lossen natuurlijk de schuldenproblematiek op, maar maken het verschil door óók te kijken naar het gedrag van de ondernemer. Wat heeft hij of zij nodig om te voorkomen dat dit weer gebeurt?”

Kennis en ervaring
Voor klanten en cliënten van Kram & Meersma heeft de uitbreiding geen gevolgen. De aanspreekpunten blijven hetzelfde, net als de dienstverlening en bereikbaarheid. Er zitten vooral voordelen aan de samenwerking, vertelt Meersma enthousiast: “Gerry en Jaap nemen zo ontzettend veel kennis en ervaring mee. Door met hen samen te gaan werken, kunnen we nog meer ondernemers helpen.”

Hulp nodig?
Ben jij ondernemer en heb je schulden? En wil je meer weten over wat Kram & Meersma voor jou kan betekenen? Stuur gerust een mailtje naar info@kramenmeersma.nl of bel naar 085 - 130 35 91.