Nieuws en Evenementen

Inloopspreekuren in De Drentse Zaak

31 december 2018
Inloopspreekuren in De Drentse Zaak

De Drentse Zaak biedt diverse inloopspreekuren voor ondernemers. Je kunt tijdens deze inloopspreekuren terecht voor uiteenlopende zaken die te maken hebben met het ondernemerschap. Bijvoorbeeld algemene vragen over je bedrijf, maar ook over groei, nieuwe stappen of financiële zaken.

Het Ondernemersklankbord

Het Ondernemersklankbord in de regio Drenthe houdt spreekuur op woensdag in de even weken. Neem voor vragen of het maken van een afspraak contact op met de heer G.H. (Gerard) Pit, bereikbaar via e-mail g.h.pit@versatel.nl of telefonisch via 06-36334973 of bel De Drentse Zaak: 0592 763401. 

Schuldhulpverlening voor ondernemers

Om (ex-)ondernemers goed van dienst te kunnen zijn organiseert Kram en Meersma SHVO organiseert iedere maandag en woensdag een spreekuur in De Drentse Zaak. Ondernemers kunnen op die dagen binnenlopen met hun vragen over financiën, schulden en de voorzieningen die er zijn. Denk bijvoorbeeld aan de Bbz (bijstand voor zelfstandigen).

MKB-juridisch inloopspreekuur

Ben je ondernemer en in een juridisch conflict beland? Of heb je twijfels bij een contract dat je moet ondertekenen? Vanaf juni houden De Drentse Zaak en Post Juridische Diensten een tweewekelijks spreekuur, speciaal voor ondernemers die rondlopen met juridische vragen. Het juridisch spreekuur vindt één keer in de twee weken plaats, op woensdagochtend in de oneven weken. 

Subsidie-spreekuur

Ben jij op zoek naar financiering voor projecten en investeringen? Via een subsidieportal op de website van Ondernemend Assen, die in De Drentse Zaak gevestigd is, zoek je als ondernemer uit de regio Assen gratis naar subsidies, fondsen en fiscale regelingen voor je bedrijf. Daarnaast kun je een afspraak maken met een adviseur van Vindsubsidies die maandelijks een dagdeel aanwezig is in De Drentse Zaak te Assen. Voor het maken van een afspraak kun je mailen naar info@ondernemend-assen.nl.