Nieuws en Evenementen

Informatiebijeenkomst 'Kansen voor ambitieuze zzp'ers'

29 oktober 2019 19.00 uur
Informatiebijeenkomst 'Kansen voor ambitieuze zzp'ers'

We hebben iets nieuws! Samen met de Gelukfabriek en Ikonderneemhet.nl hebben we een speciaal programma voor zzp’ers ontwikkeld. Ben je een ambitieuze zzp’er en wil je stappen maken met je bedrijf? Tijdens een speciale informatiebijeenkomst op dinsdag 29 oktober vertellen we je er graag alles over!

Het programma 'Kansen voor ambitieuze zzp'ers' bevat coachingsgesprekken, workshops, trainingen en werksessies en mogelijkheden tot net- of samenwerken en wordt speciaal afgestemd op de deelnemer en zijn of haar onderzoeksvraag. Dit programma op maat ter waarde van 1200 euro is ontwikkeld samen met de Gelukfabriek en Ikonderneemhet.nl. Met een speciale voucher krijg je een groot gedeelte van dat bedrag vergoed en hoef je slechts een eigen kleine bijdrage van 200 euro te betalen. 

Informatiebijeenkomst
Om zzp’ers over de verschillende mogelijkheden te informeren vindt er op dinsdag 29 oktober een informatiebijeenkomst plaats in De Drentse Zaak. Deze bijeenkomst begint om 19.00 uur en gaat dieper in op de mogelijkheden die de voucher en het traject bieden. Aanmelden voor de informatiebijeenkomst kan via zzp@dedrentsezaak.nl. 

 

Inschrijven voor Informatiebijeenkomst 'Kansen voor ambitieuze zzp'ers'