Nieuws en evenementen
Blijf op de hoogte

Heel Drenthe Pitcht - voorjaarseditie 2019

08 maart 2019 15.30 uur
Heel Drenthe Pitcht - voorjaarseditie 2019

Ben jij een ondernemer en op zoek naar gelijkgestemden? Of ben je van plan om een eigen zaak te starten en ben je op zoek naar feedback van mede-ondernemers? Kom dan naar Heel Drenthe Pitcht in De Drentse Zaak op vrijdag 8 maart 2019.

Je bent vanaf 15.30 uur van harte welkom in De Drentse Zaak om onder het genot van een hapje en drankje bij te praten met Drentse (aspirant) ondernemers. Hoor waar iedereen mee bezig is, deel je verhalen, breid je netwerk uit en laat je inspireren.

Zichtbaar worden

Centraal tijdens Heel Drenthe Pitcht staat het zichtbaar worden van personen als ondernemer. Irene Wildenbeest van Wildenbeest Image Consulting traint en coacht de ondernemers. ‘Bij een goede pitch benoem je de kern van je zaak. Wie ben je, wat doe je en waar sta je voor? De kunst is woorden te vinden die van jou zijn en moeiteloos dragen wie jij bent. Woorden die een duidelijke brug slaan naar je doelgroep.’

Tijdens Heel Drenthe Pitcht krijg je de kans om jouw bedrijf verder professionaliseren. Ontdek hier alles over Heel Drenthe Pitcht.

Meld je aan via info@dedrentsezaak.nl of via het formulier hieronder.

Inschrijven voor Heel Drenthe Pitcht - voorjaarseditie 2019