Nieuws en Evenementen

Flexwerken in DDZ: ook coronaproof

08 juli 2020 8.00 uur
Flexwerken in DDZ: ook coronaproof

Inmiddels werken miljoenen Nederlanders alweer maanden vanuit huis. We kunnen het ons goed voorstellen dat je inmiddels toe bent aan een andere werkomgeving. Een omgeving waar meer rust is en minder afleiding en ook nog eens andere ondernemers te vinden zijn. Maar een goede flexwerkplek vinden in tijden van corona, is niet eenvoudig. Daarom hebben we in De Drentse Zaak onze flexwerkplekken coronaproof gemaakt.

Werken waar en wanneer je maar wilt: dat is het grote voordeel van flexwerken. Ideaal voor starters, thuiswerkers en medewerkers die wat verder van kantoor af wonen. Maar flexwerkplekken zijn vaak ook ruimtes waar je schouder aan schouder zit met andere ondernemers. Wat normaal flexwerken zijn charme geeft, maakt het nu ineens gevaarlijk. Daar hebben we in De Drentse Zaak een oplossing voor gevonden: schermen. Net als de verschillende vergaderruimtes in De Drentse Zaak, hebben we zo ook de flexwerkplekken coronaproof gemaakt. De schermen zijn te vergelijken met de schermen die je ook ziet in bijvoorbeeld horecazaken. Dit betekent dat je veiliger naast elkaar kunt zitten werken. 

Checkgesprek en looproutes

Naast het coronaproof maken van de flexwerkplekken, hebben we De Drentse Zaak ook zo ingericht dat we ons kunnen houden aan de regels van het RIVM. Bij de ingang van het gebouw zijn desinfecteermiddelen te vinden. Ook houdt de medewerker achter de receptie een zogenoemd ‘checkgesprek’ met mensen die binnenkomen. Natuurlijk sluiten we zo niet alle risico’s uit, want we blijven afhankelijk van de eerlijkheid en het gezonde verstand van mensen. 

We hebben daarom ook andere maatregelen genomen, zoals looproutes in het gebouw. De ingang van De Drentse Zaak wordt alleen gebruikt als ingang. De achterdeur alleen als uitgang. Ook vragen we natuurlijk iedereen om vooral thuis te blijven bij klachten. Dus wil je een dag komen flexwerken, maar ben je verkouden, voel je je niet lekker of heb je koorts? Werk thuis en kom niet naar De Drentse Zaak.

Van alle gemakken voorzien

Onze flexwerkplekken bieden je alle middelen om alles uit jouw werktijd te halen. Alle werkplekken zijn voorzien van stroom, razendsnel internet en printfaciliteiten. Daarnaast lopen er veel verschillende ondernemers rond, waardoor je ook nog eens goede zaken kunt doen voor je netwerk. Naast goede faciliteiten en voorzieningen, werk je op een representatieve locatie waar je klanten en afspraken kunt ontvangen. En dat allemaal voor 5 euro per uur of 105 euro per maand. Via 0592-763401 kun je een plek reserveren, maar je mag ook gewoon langskomen en je melden bij de balie. Dan helpen we je graag verder.