Nieuws en Evenementen

De Ladder naar Succes start weer!

02 september 2020 8.00 uur
De Ladder naar Succes start weer!

Natuurlijk coronaproof

Heb je je net ingeschreven bij de Kamer van Koophandel of heb je plannen om een eigen bedrijf te starten? Je herkent het dan ongetwijfeld: bij het starten komt veel op je af. Daarom hebben wij goed nieuws, want De Ladder naar Succes begint weer! Deze gratis workshopreeks behandelt alle aspecten van het ondernemerschap en zorgt ervoor dat jij helemaal klaar bent voor een mooie start.

Ieder jaar verzorgt De Drentse Zaak vier edities van de populaire workshopreeks voor zowel startende als wat meer ervaren ondernemers. Van verzekeringen tot aan de wet- en regelgeving rond belastingen en van de uitstraling van je bedrijf tot tips voor het schrijven van je ondernemingsplan. Iedere workshop wordt gegeven door een expert op dat gebied, die vaak zelf ook ondernemer is. Zo profiteer je van de kennis en ervaring van gevestigde ondernemers in jouw regio. 

Coronaproof

Door de coronacrisis kwamen alle evenementen en bijeenkomsten in Nederland stil te liggen, dus ook De Ladder naar Succes. In september start ‘De Ladder’ echter weer. Natuurlijk hebben we nagedacht over maatregelen die deze editie zo coronaproof mogelijk moeten maken, zodat jij veilig en verantwoord aan de slag kunt met je eigen bedrijf. In De Drentse Zaak hanteren we sinds de heropening een speciaal coronaprotocol die natuurlijk ook tijdens De Ladder naar Succes geldt. 

Zo zijn bij de receptie desinfectiemiddelen te vinden, houden we checkgesprekken en natuurlijk anderhalvemeterafstand. In onze vergaderruimtes zijn schermen te vinden die op de verschillende tafels kunnen worden gezet. Ook werken we met routes door het gebouw heen, om te voorkomen dat bezoekers, huurders en medewerkers van ons gebouw op een te kleine afstand van elkaar komen.

Aanmelden en kosten

De Ladder wordt georganiseerd door De Drentse Zaak en Werkplein Drentsche Aa. Deelname kost normaal gesproken 200 euro, exclusief btw. Woon je echter in de gemeenten Assen, Tynaarlo of Aa en Hunze? Dan is De Ladder geheel gratis dankzij een speciale regeling met Werkplein Drentsche Aa. Vergeet bij het aanmelden dus niet je woonplaats op te geven. 

Aanmelden voor de septembereditie van De Ladder naar Succes kan nog een paar dagen via de website van De Drentse Zaak. Komt september te vroeg of is het maximaal aantal deelnemers inmiddels bereikt? Niet getreurd, want in november start er nog een editie.