Nieuws en Evenementen

DDZ op Dinsdag: DISC-profielen

12 februari 2019 19.30 uur
DDZ op Dinsdag: DISC-profielen

Op 12 februari presenteert De Drentse Zaak opnieuw een DDZ op Dinsdag. Deze keer een kennissessie over de persoonlijkheidsanalyse DISC.

Waarom klikt het met het die ene collega of klant zo goed? En waarom loopt het gesprek zo stroef bij die andere collega of klant? Dat komt doordat mensen verschillende voorkeuren hebben: iedereen ziet de wereld vanuit hun eigen perspectief en deze wordt geïnterpreteerd vanuit de eigen voorkeuren. Deze vullen we in voor elkaar en juist dan ontstaat er ruis en miscommunicatie. 

Met DISC is dat verleden tijd. Met DISC-persoonlijkheidsprofielen creëer je inzicht in elkaars voorkeuren. Je leert elkaar beter begrijpen en elkaars kwaliteiten zien.

 

Krijg inzicht in anderen

Ontdek tijdens DDZ op Dinsdag meer over DISC en hoe jij inzicht krijgt in anderen. Als je de voorkeuren van de ander weet, weet je ook hoe je moet handelen. Je stemt als het ware je frequentie op de ander af en past je verhaal aan aan de ontvanger. Hoe beter je dat doet, hoe groter de kans op het bereiken van het gewenste effect.
 

Over presentator René Lolkema

De kennissessie wordt gepresenteerd door René Lolkema, gecertificeerd Consultant van Q4 Profiles (DISC-profielen) en eigenaar van de De Commerciële Bril, waar hij zich bezighoudt met het optimaliseren van de communicatie in en tussen bedrijven. In zijn dienstverlening gebruikt René vaak DISC-persoonlijkheidsprofielen.
 

Over DDZ op Dinsdag

DDZ op Dinsdag is een avond voor en door ondernemers. Met relevante kennis en inspiratie op het moment dat jij het nodig hebt. Met interessante sprekers, handige informatie en natuurlijk de gelegenheid om te netwerken. Hier lees je meer over DDZ op Dinsdag.

 

Praktische informatie: 

Datum: dinsdag 12 februari
Tijd: 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) tot ong. 22.00 uur
Aanmelden: via het contactformulier hieronder, of via info@dedrentsezaak.nl, o.v.v. DDZ op Dinsdag: Disc-profielen

Je aanmelding is compleet als je een bevestiging van ons ontvangt.

 

Vervolgworkshop DISC

Aansluitend op DDZ op Dinsdag vindt op dinsdag 5 maart de verdiepende workshop DISC plaats. Een vervolgworkshop voor geïnteresseerden. Het volgen van deze workshop kost 50 euro, exclusief btw. Hierin wordt een verdiepingsslag gemaakt: welke voorkeuren zitten er achter de profielen? En hoe ga je om met verschillende soorten klanten?
Tijdens DDZ op Dinsdag krijgen bezoekers de kans zich voor de vervolgworkshop aan te melden. Bij voldoende belangstelling organiseren we een tweede editie die voor iedereen toegankelijk is.

Inschrijven voor DDZ op Dinsdag: DISC-profielen