Nieuws en Evenementen

DDZ is klaar voor het nieuwe seizoen

28 augustus 2019 8.00 uur
DDZ is klaar voor het nieuwe seizoen

Met de zomervakantie nog vers in ons geheugen is De Drentse Zaak klaar voor een nieuw evenementenseizoen vol inspirerende en leerzame trainingen en workshops. En dankzij een intensievere samenwerking met de OndernemersFabriek Drenthe hebben we het programma verder kunnen uitbreiden. Een overzicht! 

We trappen september af met een nieuwe editie van #Hoedan?. Deze training is speciaal voor starters die écht aan de slag willen met hun bedrijf. Heb je heel veel informatie vergaard, maar ben je daarna blijven hangen en nog steeds niet daadwerkelijk gestart? Dan is #Hoedan? echt wat voor jou. In deze training van businesscoach Marjan van de Bult werk je in tien handige stappen naar een concreet actieplan waarmee je vliegend van start gaat. Heb je eerder de Ladder naar Succes gevolgd? Dan is dit de ideale vervolgstap! Natuurlijk start er in september ook een nieuwe editie van de Ladder naar Succes, de gratis workshopreeks voor startende ondernemers. 

Van klant naar ambassadeur

De afgelopen jaren werkten de OndernemersFabriek Drenthe en De Drentse Zaak al regelmatig samen. Voor het komende evenementenseizoen wordt deze samenwerking verder versterkt, waardoor De Drentse Zaak verschillende nieuwe workshops en trainingen kan aanbieden. Eén daarvan is de masterclass ‘Maak ambassadeurs van je klanten’ van aftersales-expert Arnoud Kuipers. Deze tweedelige masterclass op 10 en 17 september gaat over het ontwikkelen van een goede aftersalesstrategie. Volgens Kuipers verhoog je daarmee de winst van je bedrijf en haal je zo het maximale uit je klantenbestand. 

Verdienmodellen

Wil je meer weten over verdienmodellen? De workshop Verdienmodellen van Eelco Bakker geeft je inzicht in verschillende bekende en vernieuwende verdienmodellen. Misschien zijn er namelijk wel alternatieve manieren te bedenken waarmee jij geld kunt verdienen aan je product of dienst. Of kun je een extra verdienmodel toevoegen. De workshop op 10 oktober geeft je mooie voorbeelden uit de praktijk en korte oefeningen die je na laten denken over je eigen verdienmodel. 

Verkoop jezelf via LinkedIn

In november staat de workshop ‘Verkoop jezelf via LinkedIn’ op het programma. Deze workshop wordt gegeven door Johan van Tiel, Guy Strijbosch en Lilian Plas, ieder vanuit zijn of haar eigen specialiteit. In drie sessies heb je een pitch die jou onderscheidend maakt, heb je die pitch op beeld en staat jouw profiel als een huis! 

Het programma wordt de komende tijd nog verder aangevuld. Houd de website van De Drentse Zaak in de gaten voor het actuele aanbod. Wil je meer weten over de trainingen en workshops in De Drentse Zaak? Kijk dan op dedrentsezaak.nl/trainingen-en-workshops.