Nieuws en Evenementen

‘DDZ: een fijne locatie om mensen te ontvangen’

11 maart 2020 8.00 uur
‘DDZ: een fijne locatie om mensen te ontvangen’

Ter voorbereiding op hun Top of Mind Event zijn Katrien Eggens en Renate Westervaarder (Kennis2) regelmatig in De Drentse Zaak te vinden om te flexwerken of hun afspraken te ontvangen. En dat bevalt goed: “Het is een fijne omgeving met een prettige sfeer.”

Dit najaar staat op het Victoria Park in Wolvega het Top of Mind Event op het programma, een evenement speciaal voor managementsupports. Dit zijn onder meer secretaresses, personal assistants (PA’s), virtual assistants (VA’s) en managementassistenten. De secretaresse heet namelijk al tijden niet alleen secretaresse meer. En ook de werkzaamheden zijn allang niet meer hetzelfde. De managementsupports van nu vormen de spil van de organisatie. Dat vraagt om andere vaardigheden en nieuwe kennis. En een evenement dat daar helemaal om draait. 

Top of Mind Event

Daarom organiseren Katrien Eggens en Renate Westervaarder (Kennis2) op donderdag 1 oktober het Top of Mind Event. In Kennis2 heeft het tweetal haar krachten gebundeld. Ieder jaar organiseren ze samen een aantal kennisevents, het Top of Mind Event is daar één van. “Niet alleen de naam, ook het vak van de secretaresse is de afgelopen jaren zo veranderd, dat we een evenement willen organiseren waarna iedere management support professional weer volledig up-to-date is”, legt Eggens uit.

Het evenement vindt plaats op een bijzondere locatie: het Victoria Park in Wolvega. Op deze drafbaan van het Noorden geven verschillende sprekers workshops. Over online tools, multitasken en jouw kansen in de baan van de toekomst. Naast de verschillende workshops, vinden er ook twee zogenoemde keynotes plaats. 

Kantoor huren

Eggens en Westervaarder leerden elkaar kennen toen ze beiden nog bij de Rabobank werkten. “Maar dat was altijd op andere plekken”, blikt Eggens jaren later terug. Toen ze in De Drentse Zaak de Ladder naar Succes - een workshopreeks voor startende ondernemers - volgden, kwamen ze elkaar weer tegen. Eggens volgde ‘de Ladder’ toen ze begon met Katrien Eggens Training & Organizing, Westervaarder toen ze Wie (Westervaarder in Events) oprichtte. 

Ook na afronding van de workshopreeks zijn ze nog regelmatig in De Drentse Zaak te vinden. “Het is een fijne locatie om mensen te ontvangen. Professioneel en met een goede uitstraling”, vertelt Westervaarder enthousiast. “En het is fijn dat we de mogelijkheid hebben om hier voor een paar uur een kantoor te huren, zodat we even ergens afgezonderd samen kunnen werken.”