Nieuws en Evenementen

Bereid je met Werkplein Drentsche Aa voor op nieuwe kansen

05 mei 2020 12.15 uur
Bereid je met Werkplein Drentsche Aa voor op nieuwe kansen

Ben je werkzoekende met een uitkering of zzp'er met een Tozo-uitkering? Vergroot je kennis met Kansrijkberoep.nl: een online leeromgeving waarin je je kan blijven ontwikkelen. Zo ben jij klaar voor nieuwe kansen.

Op Kansrijkberoep.nl kun je onbeperkt kiezen uit 80 leerroutes, competentietesten en opleidingen. Vergroot je kennis en wordt zo nog kansrijker op de arbeidsmarkt. En een mooi bijkomend voordeel: je kunt direct starten! Kansrijkberoep Online leren is speciaal voor werkzoekenden met een uitkering en zzp'ers met een Tozo-uitkering in de provincie Groningen en in Noord-Drenthe. De website is ideaal als je een ander beroep overweegt of jouw kennis in je huidige vakgebied wilt vergroten. 

Gratis online leeromgeving
De online leeromgeving is gratis te gebruiken. De mogelijkheden in de omgeving zijn groot: denk aan een beroepskeuze-, competentie- en persoonlijkheidstest en leerroutes en opleidingen rondom VCA, HTML5, Outlook en solliciteren. Rond je een leerroute, opleiding of test af? Dan ontvang je een digitaal certificaat. 

Aanmelden
Aanmelden kan via deze website. Na het invullen van het aanmeldingsformulier krijg je via de mail een activatiecode waarmee je een inlogaccount aan kunt maken. Daarna kun je gelijk van start! Kansrijkberoep.nl is een initiatief van UWV en de sociale diensten en werkpleinen in de arbeidsmarktregio Groningen en Noord-Drenthe, samenwerkend binnen Werk in Zicht.