Netwerken & Pitchen
Je bedrijfsplan in slechts een paar zinnen

Netwerken & Pitchen

Ondernemer en op zoek naar inspiratie en mogelijkheden om andere ondernemers te ontmoeten? Kom dan naar Netwerken en Pitchen, het pitch- en netwerkevenement in De Drentse Zaak. 

Een paar keer per jaar kunnen ondernemers in De Drentse Zaak hun bedrijf pitchen. Tijdens het evenement gaan zij de uitdaging aan om hun hele bedrijfsplan terug te brengen naar slechts enkele zinnen. Want stel je voor; je staat plotseling oog in oog met de persoon waar je al tijdenlang voor wil werken. Wat zeg je dan? Hoe zorg je ervoor dat hij of zij naar je luistert en je ook daadwerkelijk onthoudt? 

Dan is alleen de kern van je zaak nog belangrijk: wie ben je, wat doe je en waar sta je voor? Tijdens Netwerk en Pitchen krijg je de gelegenheid om het podium te pakken en je eigen bedrijf te pitchen. Een mooie oefening! Het evenement eindigt met een netwerkborrel. Hoor waar anderen mee bezig zijn, deel je eigen verhalen, breid je netwerk uit en laat je inspireren door andere ondernemers.

Kom je ook? Om andere deelnemers kennis te laten maken met jouw product of dienst, mag je natuurlijk altijd een product, visitekaartje of display meenemen.

De eerstvolgende editie van Netwerken en Pitchen vindt plaats op vrijdag 13 maart. Meld je hier aan.