Netwerken & Pitchen
Je bedrijfsplan in slechts een paar zinnen

Netwerken & Pitchen

Ben jij een ondernemer en op zoek naar gelijkgestemden? Of ben je van plan om een eigen zaak te starten en ben je op zoek naar feedback van mede-ondernemers? 

Het kan allemaal tijdens Netwerken & Pitchen. Een paar keer per jaar kun je als ondernemer je bedrijf pitchen in De Drentse Zaak. Tijdens dit pitch- en netwerkevenement ga jij de uitdaging aan om je hele bedrijfsplan terug te brengen naar slechts een paar zinnen. Tijdens het evenement krijg je ook de gelegenheid om het podium te pakken en je eigen bedrijf te pitchen. Je hele bedrijfsplan in slechts een paar zinnen. Want alleen de kern van je zaak is nog belangrijk: wie ben je, wat doe je en waar sta je voor?

Het evenement eindigt met een netwerkborrel. Hoor waar iedereen mee bezig is, deel je eigen verhalen, breid je netwerk uit en laat je inspireren.

Benoem de kern van je zaak

Centraal tijdens Netwerken & Pitchen staat het zichtbaar worden van personen als ondernemer. Irene Wildenbeest van Wildenbeest Image Consulting traint en coacht de ondernemers. De kunst is woorden te vinden die van jou zijn en moeiteloos dragen wie jij bent. Woorden die een duidelijke brug slaan naar je doelgroep.’

Om andere deelnemers kennis te laten maken met jouw product, mag je natuurlijk altijd een product, visitekaartje of display meenemen. 

De eerstvolgende editie van Netwerken & Pitchen vindt plaats op 6 december. Meld je hier aan.