Huurders
Een schat aan ondernemerskennis en bedrijvigheid

Huurders

Binnen de monumentale muren van De Drentse Zaak bevindt zich een schat aan ondernemerskennis en bedrijvigheid, mede dankzij de veelzijdige huurders in ons pand.

abas Nederland

abas Nederland

abas bedrijfssoftware is een totaaloplossing voor productiebedrijven en handelsondernemingen. Een zeer betrouwbaar systeem en eenvoudig aanpasbaar aan uw bedrijfssituatie en bedrijfsprocessen. Met expertise en ervaring ondersteunt abas klanten door vervolgens bedrijfsprocessen continu te verbeteren en abas ERP up-to-date te houden.

https://www.abasnederland.nl/ 0853 - 033 555 info@abasnederland.nl
Administratiekantoor Liewes

Administratiekantoor Liewes

Uw administratie, onze zorg, dat is het motto van Administratiekantoor Liewes. Voor ZZP'ers en MKB'ers verzorgt Elina Liewes financiële administratie, belastingaangiften, tussentijdse cijfers en jaarrekeningen. Particulieren kunnen hier terecht voor belastingaangiften, hulp bij toeslagen, ondersteuning bij overlijden en het opstellen van een budgetplan.

http://www.liewesadministratie.nl/ 06 - 505 92 209  info@liewesadministratie.nl 
Alles over Groenbeheer

Alles over Groenbeheer

Alles over Groenbeheer ondersteunt beleidsmakers en groenbeheerders van gemeenten, provincies en andere beherende instanties bij het beheer van de buitenruimte. Voor planmatig beheer van bomen en landschappelijke beplantingen, boomveiligheidscontroles, groeiplaatsinrichting, advies bij ontwerp en inrichting, bomen effect analyses, bestekken en aanbestedingen.

http://www.allesovergroenbeheer.nl/ 06 - 129 21 290 info@allesovergroenbeheer.nl
Buro Horatius

Buro Horatius

Buro Horatius werkt aan integrale natuur-, recreatie en wateropgaven in het landelijk gebied. Daar waar overheid, bewoners en bedrijven samen (willen) optrekken. Als intermediair verzorgt Buro Horatius voor de project- en procesbegeleiding en werkt de inhoud uit met als resultaat: gedragen oplossingen. Zo wordt er gewerkt aan natuurbehoud, ruimte om te recreëren en behoud van droge voeten.

http://buro-horatius.nl/ 06 - 533 93 472 info@buro-horatius.nl
Buro Kompaan

Buro Kompaan

Buro Kompaan biedt advies, project- en interim-management op het snijvlak van ruimte en economie. In overleg met de opdrachtgever biedt Buro Kompaan deskundigheid in het traject van planvorming tot uitvoering. In projecten treedt Buro Kompaan op als projectmanager of projectleider. Een betrouwbare adviseur, die in staat is door de ogen van de opdrachtgever te kijken.

http://www.burokompaan.nl/ 06 - 542 30 662 GPHotsma@burokompaan.nl
Creative Staff

Creative Staff

De juiste medewerker is de basis voor succes. Deze medewerker vinden is een uitdaging. Creative Staff is gespecialiseerd in de werving en selectie van talent in Marketing & Communicatie, Design & Branding en Front End Development. Vanuit kennis van het vakgebied met een nuchtere en dienstbare insteek ondersteunt Creative Staff klanten bij de gehele selectieprocedure.

https://www.creativestaff.nl 06 - 183 60 392 info@creativestaff.nl
Het Geheime Wapen

Het Geheime Wapen

Het Geheime Wapen helpt bedrijven en organisaties met communicatie, met tekst als specialisatie. Wie ben je en wat wil je uitstralen? Het Geheime Wapen weet hoe communicatie daar het beste invulling aan kan geven. Voor complete producties, zoals campagnes, magazines en websites en ook losse artikelen en verhalen. Uniek, dankzij het concept dat hieraan ten grondslag ligt.

https://www.hetgeheimewapen.nl 0592 - 239 030 info@hetgeheimewapen.nl
Het NIC

Het NIC

Nergens in Nederland is zoveel kennis en ervaring van inkoop en contractmanagement (en natuurlijk de bijbehorende financiële en ICT processen) op één plek te vinden als bij NIC Inkoopprojecten. Het is onderdeel van Het NIC. Met passie voor het vak draagt NIC Inkoopprojecten bij aan rechtmatige, doelmatige, duurzame en innovatieve inkoopoplossingen.

https://inkoopprojecten.hetnic.nl/ 088 - 456 34 56 inkoopprojecten@hetnic.nl
Het verhaal van de plek

Het verhaal van de plek

Het verhaal van de plek helpt u met de omgang en het gebruik van erfgoed en geschiedenis. De organisatie zorgt ervoor dat erfgoed zichtbaar en beleefbaar wordt voor bewoners, bedrijven en bezoekers. Want iedere plek heeft een eigen verhaal. Het verhaal van de plek kijkt samen met bewoners en verenigingen wat de echte en authentieke verhalen van een gebied zijn.

http://hetverhaalvandeplek.nl/
Hyprovide

Hyprovide

Hyprovide BV is een onafhankelijke financieel dienstverlener. Het team van specialisten werkt aan passende verzekeringsadviezen en creatieve financiële oplossingen. Zij voldoen aan de hoogste eisen van vakbekwaamheid en integriteit. Zo wordt ervoor gezorgd dat het verzekeringspakket of de financieringsvorm naadloos aansluit bij uw persoonlijke of zakelijke situatie.

https://www.hyprovide.nl/ 088 - 497 76 84 info@hyprovide.nl
IMK

IMK

Het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf (IMK) ondersteunt zelfstandige ondernemers bij de start van de onderneming en biedt hulp bij probleemsituaties. Gericht op het borgen van financiële zelfstandigheid. In opdracht van de ondernemers, gemeenten of banken. Het IMK is tevens initiatiefnemer van het noodloket voor ondernemers: 155-Help-een-Bedrijf.

https://www.imk.nl/ 088 - 999 00 00
Kram & Meersma SHVO

Kram & Meersma SHVO

Ondernemers met financiële problemen kennen vaak de weg niet door het oerwoud van wetten, voorzieningen en regels. Kram & Meersma Schuldhulpverlening voor Ondernemers brengt op een eenvoudige manier helderheid in de lastige materie, en begeleidt hen naar het juiste loket, om zo een win-winsituatie te creëren voor zowel de ondernemer als de gemeente.

https://www.kramenmeersma.nl 06 - 557 35 807 info@kramenmeersma.nl
Studio Eijsink

Studio Eijsink

Studio Eijsink is een creatief, full service communicatiebureau. Adviseren, ontwerpen en realiseren, dat is de taak van Studio Eijsink. Dit proces doorlopen ze samen met jou om tot de beste en meest effectieve oplossing. Studio Eijsink koppelt jouw ervaring in de markt aan eigen communicatie- en designexpertise om de beste resultaten te bereiken. Offline én online.

https://www.poolcommunicatie.nl/ 0516 - 432 087 info@studio-eijsink.nl
Reconcep

Reconcep

Martijn van der Tuin is het gezicht achter Reconcep. Als Succesvol Ondernemen Coach helpt hij ambitieuze (startende) ondernemers, ZZP’ers en gemeenten bij en naar succesvol ondernemen met als resultaat meer omzet en meer klanten. Vanuit Assen deelt Martijn zijn kennis via onder andere coachingsgesprekken, trainingen, nieuwsbrieven en e-books.

http://www.reconcep.nl/ 06 - 411 00 676 martijn@reconcep.nl
Small Business Support

Small Business Support

Small Business Support biedt bedrijfsondersteuning voor kleine ondernemingen in Noord-Nederland. Sjoerd Hoekstra helpt ondernemers het rendement van hun bedrijf te verbeteren vanuit een financieel perspectief. Passend financieel management dat geld oplevert, daar staat hij voor, met maximale flexibiliteit voor de onderneming.

http://www.sjoerdhoekstra.nl/ 06 - 127 55 619 mail@sjoerdhoekstra.nl
Woonaccent Makelaars

Woonaccent Makelaars

Mensen lijken op huizen, er is er geen één gelijk. Je zoekt een ruimer huis, je wilt kleiner gaan wonen, je gaat scheiden of je gaat verhuizen naar een andere woonplaats. Jouw verhaal, situatie en wensen zijn het begin om tot de beste woonoplossing te komen. Woonaccent Makelaars begrijpt dat en denkt graag met je mee.

https://www.woonaccentassen.nl 0592 - 333 888 assen@woonaccent.nl
WPDA - Ondernemersloket

WPDA - Ondernemersloket

Werkplein Drentsche Aa is de sociale dienst van de gemeenten Aa en Hunze, Assen en Tynaarlo. Het Werkplein is er voor inwoners die geen of weinig eigen inkomen en vermogen hebben. En voor werkgevers die personeel zoeken. WPDA heeft het ondernemersloket in De Drentse Zaak voor professionele ondersteuning van startende en gevestigde ondernemers.

https://www.wpda.nl 0592 - 763 401
Wildenbeest Image Consulting

Wildenbeest Image Consulting

Irene Wildenbeest is expert in professionele, commerciële performance en traint en coacht ondernemers op dit gebied. Op persoonlijke en stimulerende wijze weet zij ondernemers met commerciële vraagstukken te inspireren om verder te groeien en te ontwikkelen.

https://wildenbeest-image-consulting.nl/ 06 168 66 426 info@wildenbeest-image-consulting.nl