Huurders
Een schat aan ondernemerskennis en bedrijvigheid

Huurders

Binnen de monumentale muren van De Drentse Zaak bevindt zich een schat aan ondernemerskennis en bedrijvigheid, mede dankzij de veelzijdige huurders in ons pand.

abas Nederland

abas Nederland

abas bedrijfssoftware is een totaaloplossing voor productiebedrijven en handelsondernemingen. Een zeer betrouwbaar systeem en eenvoudig aanpasbaar aan uw bedrijfssituatie en bedrijfsprocessen. Met expertise en ervaring ondersteunt abas klanten door vervolgens bedrijfsprocessen continu te verbeteren en abas ERP up-to-date te houden.

https://www.abasnederland.nl/ 0853 - 033 555 info@abasnederland.nl
Administratiekantoor Liewes

Administratiekantoor Liewes

Uw administratie, onze zorg, dat is het motto van Administratiekantoor Liewes. Voor ZZP'ers en MKB'ers verzorgt Elina Liewes financiële administratie, belastingaangiften, tussentijdse cijfers en jaarrekeningen. Particulieren kunnen hier terecht voor belastingaangiften, hulp bij toeslagen, ondersteuning bij overlijden en het opstellen van een budgetplan.

http://www.liewesadministratie.nl/ 06 - 505 92 209  info@liewesadministratie.nl 
Alles over Groenbeheer

Alles over Groenbeheer

Alles over Groenbeheer ondersteunt beleidsmakers en groenbeheerders van gemeenten, provincies en andere beherende instanties bij het beheer van de buitenruimte. Voor planmatig beheer van bomen en landschappelijke beplantingen, boomveiligheidscontroles, groeiplaatsinrichting, advies bij ontwerp en inrichting, bomen effect analyses, bestekken en aanbestedingen.

http://www.allesovergroenbeheer.nl/ 06 - 129 21 290 info@allesovergroenbeheer.nl
Boekhouding op Orde

Boekhouding op Orde

Boekhouding op orde is een administratiekantoor voor mkb’ers, startende ondernemers, zzp’ers en particulieren en geeft zowel ondersteuning, als begeleiding en advies op administratief en fiscaal gebied. Ook geeft Boekhouding op orde cursussen ‘Boekhouden in de praktijk’ waar geïnteresseerden basiskennis op doen over boekhouden en de administratie.

https://www.boekhoudingoporde.nl 06 - 525 42 738 boekhoudingoporde@hotmail.com
Brust

Brust

Brust.nl is een zeer ervaren en modern accountants- en belastingadvieskantoor met vestigingen in Assen, Emmen en Veendam. Het bedrijf heeft meer dan 25 jaar ervaring in de accountancy en in die tijd een geheel eigen werkwijze ontwikkeld die volledig aansluit bij de wensen van ondernemers. Brust.nl kan voor hen onder meer hun administratie, belastingaangifte en jaarrekening verzorgen.

https://www.brust.nl 0592 - 763 404 info@brust.nl
Buro Kompaan

Buro Kompaan

Buro Kompaan biedt advies, project- en interim-management op het snijvlak van ruimte en economie. In overleg met de opdrachtgever biedt Buro Kompaan deskundigheid in het traject van planvorming tot uitvoering. In projecten treedt Buro Kompaan op als projectmanager of projectleider. Een betrouwbare adviseur, die in staat is door de ogen van de opdrachtgever te kijken.

http://www.burokompaan.nl/ 06 - 542 30 662 GPHotsma@burokompaan.nl
Creative Staff

Creative Staff

De juiste medewerker is de basis voor succes. Deze medewerker vinden is een uitdaging. Creative Staff is gespecialiseerd in de werving en selectie van talent in Marketing & Communicatie, Design & Branding en Front End Development. Vanuit kennis van het vakgebied met een nuchtere en dienstbare insteek ondersteunt Creative Staff klanten bij de gehele selectieprocedure.

https://www.creativestaff.nl 06 - 183 60 392 info@creativestaff.nl
Het Geheime Wapen

Het Geheime Wapen

Het Geheime Wapen helpt bedrijven en organisaties met communicatie, met tekst als specialisatie. Wie ben je en wat wil je uitstralen? Het Geheime Wapen weet hoe communicatie daar het beste invulling aan kan geven. Voor complete producties, zoals campagnes, magazines en websites en ook losse artikelen en verhalen. Uniek, dankzij het concept dat hieraan ten grondslag ligt.

https://www.hetgeheimewapen.nl 06 - 13 81 14 69 info@hetgeheimewapen.nl
Het NIC

Het NIC

Nergens in Nederland is zoveel kennis en ervaring van inkoop en contractmanagement (en natuurlijk de bijbehorende financiële en ICT processen) op één plek te vinden als bij NIC Inkoopprojecten. Het is onderdeel van Het NIC. Met passie voor het vak draagt NIC Inkoopprojecten bij aan rechtmatige, doelmatige, duurzame en innovatieve inkoopoplossingen.

https://inkoopprojecten.hetnic.nl/ 088 - 456 34 56 inkoopprojecten@hetnic.nl
Het verhaal van de plek

Het verhaal van de plek

Het verhaal van de plek helpt u met de omgang en het gebruik van erfgoed en geschiedenis. De organisatie zorgt ervoor dat erfgoed zichtbaar en beleefbaar wordt voor bewoners, bedrijven en bezoekers. Want iedere plek heeft een eigen verhaal. Het verhaal van de plek kijkt samen met bewoners en verenigingen wat de echte en authentieke verhalen van een gebied zijn.

http://hetverhaalvandeplek.nl/
Hyprovide

Hyprovide

Hyprovide BV is een onafhankelijke financieel dienstverlener. Het team van specialisten werkt aan passende verzekeringsadviezen en creatieve financiële oplossingen. Zij voldoen aan de hoogste eisen van vakbekwaamheid en integriteit. Zo wordt ervoor gezorgd dat het verzekeringspakket of de financieringsvorm naadloos aansluit bij uw persoonlijke of zakelijke situatie.

https://www.hyprovide.nl/ 088 - 497 76 84 info@hyprovide.nl
IMK

IMK

Het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf (IMK) ondersteunt zelfstandige ondernemers bij de start van de onderneming en biedt hulp bij probleemsituaties. Gericht op het borgen van financiële zelfstandigheid. In opdracht van de ondernemers, gemeenten of banken. Het IMK is tevens initiatiefnemer van het noodloket voor ondernemers: 155-Help-een-Bedrijf.

https://www.imk.nl/ 088 - 999 00 00
JP Activiteiten

JP Activiteiten

JP Activiteiten staat voor het creëren van onvergetelijke momenten. Van personeelsfeest tot kinderfeestje en van familie-uitje tot vrijgezellenfeest. En of het nou gaat om activiteiten voor acht personen of voor vijfhonderd: het bureau stemt de activiteiten altijd volledig af op de situatie en de doelgroep. Zo zorgen zij voor een gedenkwaardige dag.

https://www.jpactiviteiten.nl 085 - 06 443 65 info@jpactiviteiten.nl
Kram & Meersma SHVO

Kram & Meersma SHVO

Ondernemers met financiële problemen kennen vaak de weg niet door het oerwoud van wetten, voorzieningen en regels. Kram & Meersma Schuldhulpverlening voor Ondernemers brengt op een eenvoudige manier helderheid in de lastige materie, en begeleidt hen naar het juiste loket, om zo een win-winsituatie te creëren voor zowel de ondernemer als de gemeente.

https://www.kramenmeersma.nl 06 - 557 35 807 info@kramenmeersma.nl
Reconcep

Reconcep

Martijn van der Tuin is het gezicht achter Reconcep. Als Succesvol Ondernemen Coach helpt hij ambitieuze (startende) ondernemers, ZZP’ers en gemeenten bij en naar succesvol ondernemen met als resultaat meer omzet en meer klanten. Vanuit Assen deelt Martijn zijn kennis via onder andere coachingsgesprekken, trainingen, nieuwsbrieven en e-books.

http://www.reconcep.nl/ 06 - 411 00 676 martijn@reconcep.nl
Stevig Ontwerp

Stevig Ontwerp

Stevig Ontwerp maakt commerciële uitingen voor overheid, retailers en ondernemers in heel Nederland, zowel online als offline. Denk aan campagnefolders, content voor sociale media, magazines, logo’s en signing. Eigenaresse Stefanie Neeter gaat altijd voor een ontwerp dat mensen in één oogopslag begrijpen en tegelijk prikkelt. Een echt stevig ontwerp dus!

https://www.stevigontwerp.nl 06 – 239 74 553 info@stevigontwerp.nl
Wildenbeest Image Consulting

Wildenbeest Image Consulting

Irene Wildenbeest is expert in professionele, commerciële performance en traint en coacht ondernemers op dit gebied. Op persoonlijke en stimulerende wijze weet zij ondernemers met commerciële vraagstukken te inspireren om verder te groeien en te ontwikkelen.

https://wildenbeest-image-consulting.nl/ 06 168 66 426 info@wildenbeest-image-consulting.nl
Woonaccent Makelaars

Woonaccent Makelaars

Mensen lijken op huizen, er is er geen één gelijk. Je zoekt een ruimer huis, je wilt kleiner gaan wonen, je gaat scheiden of je gaat verhuizen naar een andere woonplaats. Jouw verhaal, situatie en wensen zijn het begin om tot de beste woonoplossing te komen. Woonaccent Makelaars begrijpt dat en denkt graag met je mee.

https://www.woonaccentassen.nl 0592 - 333 888 assen@woonaccent.nl
WPDA - Ondernemersloket

WPDA - Ondernemersloket

Werkplein Drentsche Aa is de sociale dienst van de gemeenten Aa en Hunze, Assen en Tynaarlo. Het Werkplein is er voor inwoners die geen of weinig eigen inkomen en vermogen hebben. En voor werkgevers die personeel zoeken. WPDA heeft het ondernemersloket in De Drentse Zaak voor professionele ondersteuning van startende en gevestigde ondernemers.

https://www.wpda.nl 0592 - 763 401