Huurders
Een schat aan ondernemerskennis en bedrijvigheid

Huurders

Binnen de monumentale muren van De Drentse Zaak bevindt zich een schat aan ondernemerskennis en bedrijvigheid, mede dankzij de veelzijdige huurders in ons pand.

Alles over Groenbeheer

Alles over Groenbeheer

Alles over Groenbeheer ondersteunt beleidsmakers en groenbeheerders van gemeenten, provincies en andere beherende instanties bij het beheer van de buitenruimte. Voor planmatig beheer van bomen en landschappelijke beplantingen, boomveiligheidscontroles, groeiplaatsinrichting, advies bij ontwerp en inrichting, bomen effect analyses, bestekken en aanbestedingen.

http://www.allesovergroenbeheer.nl/ 06 - 129 21 290 info@allesovergroenbeheer.nl
ClubCollect

ClubCollect

De financiële partner voor jouw organisatie

Verstuur geautomatiseerde betaalverzoeken en herinneringen, beheer je leden en geef ze de beste ervaring door het aanbieden van diverse betaalmogelijkheden. In een handomdraai maak je aanmeldformulieren, verkoop je tickets of producten en zet je een crowdfunding actie op.

https://www.clubcollect.com/nl/ 085 760 6666 support@clubcollect.com
Hyprovide

Hyprovide

Hyprovide BV is een onafhankelijke financieel dienstverlener. Het team van specialisten werkt aan passende verzekeringsadviezen en creatieve financiële oplossingen. Zij voldoen aan de hoogste eisen van vakbekwaamheid en integriteit. Zo wordt ervoor gezorgd dat het verzekeringspakket of de financieringsvorm naadloos aansluit bij uw persoonlijke of zakelijke situatie.

https://www.hyprovide.nl/ 088 - 497 76 84 info@hyprovide.nl
Het NIC

Het NIC

Nergens in Nederland is zoveel kennis en ervaring van inkoop en contractmanagement (en natuurlijk de bijbehorende financiële en ICT processen) op één plek te vinden als bij NIC Inkoopprojecten. Het is onderdeel van Het NIC. Met passie voor het vak draagt NIC Inkoopprojecten bij aan rechtmatige, doelmatige, duurzame en innovatieve inkoopoplossingen.

https://inkoopprojecten.hetnic.nl/ 088 - 456 34 56 inkoopprojecten@hetnic.nl
Kwakman Strafrechtadvocatuur

Kwakman Strafrechtadvocatuur

Mr. Judith Kwakman is een ervaren en deskundig strafrechtadvocaat. Zij staat verdachten van strafbare feiten (waaronder ook jeugdigen) op een betrokken manier bij in elke fase van het strafproces, ook op basis van gefinancierde rechtsbijstand.

www.kwakmanstrafrecht.nl 06 – 51778319 kwakman@kwakmanstrafrecht.nl
Reconcep

Reconcep

Martijn van der Tuin is het gezicht achter Reconcep. Als Succesvol Ondernemen Coach helpt hij ambitieuze (startende) ondernemers, ZZP’ers en gemeenten bij en naar succesvol ondernemen met als resultaat meer omzet en meer klanten. Vanuit Assen deelt Martijn zijn kennis via onder andere coachingsgesprekken, trainingen, nieuwsbrieven en e-books.

http://www.reconcep.nl/ 06 - 411 00 676 martijn@reconcep.nl
Worley

Worley

Worley Nederland B.V. is een van de grootste en meest diverse leveranciers van professionele constructie- en technische diensten waaronder alle facetten van engineering, architectuur en constructie, bouw en onderhoud, en wetenschappelijk en gespecialiseerd advies. Worley heeft wereldwijd 48,000 werknemers en bedient een breed scala aan bedrijven en organisaties waaronder industriële, commerciële en overheidsklanten in verschillende markten en geografische afzetgebieden. De belangrijkste markten van Worley zijn: conventionele energie, koolstofarme energie, chemicaliën en brandstoffe, Water, Mijnbouw, Mineralen en Metalen

Het wereldwijde netwerk van worley telt kantoren in 49 landen met vestigingen in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, het Midden-Oosten, India, Australië, Afrika en Azië. Worley’s hoofdkantoor is gevestigd in Australie. Momenteel hebben we rond 25,000 projecten in uitvoering.

https://www.worley.com/ +31 15 260 0700
Slimmerwijs

Slimmerwijs

Slimmerwijs is een jong en vernieuwend onderwijsadviesbureau. Wij staan voor groei, leren en innoveren. Het onderwijs versterken is onze passie. Wij bieden maatwerk. Dat moet ook, omdat elke school anders is. We leveren een effectieve aanpak waarbij alles altijd in samenspraak en in co-creatie gaat. Onze ambitie is de kern van het probleem aan te pakken. Alleen zo zorgen we voor blijvende impact op kwaliteit.

https://www.slimmerwijs.nl/ 06 30891566 rob@slimmerwijs.nl
Vuurkracht

Vuurkracht

VuurKracht is er voor ondernemers van start tot verkoop. Van financieel tot juridisch advies ondersteunen wij ondernemers in strategie en veranderingen en natuurlijk subsidies en financieringsaanvragen ben je bij ons aan het juiste adres!

“Morgen kan het anders” is onze slogan en brengen we graag in de praktijk!

https://vuurkracht.nl/ 0505351548 ondernemer@vuurkracht.nl
Woonaccent Makelaars

Woonaccent Makelaars

Mensen lijken op huizen, er is er geen één gelijk. Je zoekt een ruimer huis, je wilt kleiner gaan wonen, je gaat scheiden of je gaat verhuizen naar een andere woonplaats. Jouw verhaal, situatie en wensen zijn het begin om tot de beste woonoplossing te komen. Woonaccent Makelaars begrijpt dat en denkt graag met je mee.

https://www.woonaccentassen.nl 0592 - 333 888 assen@woonaccent.nl
WPDA - Ondernemersloket

WPDA - Ondernemersloket

Werkplein Drentsche Aa is de sociale dienst van de gemeenten Aa en Hunze, Assen en Tynaarlo. Het Werkplein is er voor inwoners die geen of weinig eigen inkomen en vermogen hebben. En voor werkgevers die personeel zoeken. WPDA heeft het ondernemersloket in De Drentse Zaak voor professionele ondersteuning van startende en gevestigde ondernemers.

https://www.wpda.nl 0592 - 763 401