Huren
Kantoorruimtes en flexplekken

Werken in De Drentse Zaak

Een geschikte kantoorruimte huren of op een inspirerende flexplek werken: voor een ondernemer is een goede werkplek ontzettend belangrijk. Het stelt je in staat om je bezig te houden met zaken die er echt toe doen. Bij De Drentse Zaak is een geschikte plek, voor welk doel dan ook, zo geregeld.

De Drentse Zaak is de ideale uitvalsbasis voor jouw onderneming. Het gebouw is goed bereikbaar, ligt centraal in Assen en beschikt over eigen parkeerplaatsen. De dagelijkse gang van zaken wordt beheerd door een front office, er is een uitstekende catering, er zijn goede internet- en printfaciliteiten en er is alle ruimte om te netwerken. Kortom: in De Drentse Zaak vind je alles onder één dak:

  • Fijne werkplek
  • Frontoffice
  • Parkeerruimte
  • Lunchfaciliteiten
  • Internet en printmogelijkheden
Kantoorruimte huren in De Drentse Zaak

Kantoorruimte huren in De Drentse Zaak

Wil je graag een kantoor huren voor jouw onderneming? In De Drentse Zaak vind je een fijne werkplek voor jou en eventueel jouw collega’s. Met een brede keus in kantoren en mogelijkheden zit er altijd een geschikte optie tussen.

Meer informatie
Flexwerkplek huren in De Drentse Zaak

Flexwerkplek huren in De Drentse Zaak

Werken waar en wanneer jij dat wilt: dat is het voordeel van flexwerken. Ideaal voor starters, ondernemers en medewerkers die op locatie werken. De Drentse Zaak heeft alle middelen om alles uit jouw werktijd te halen.

Prijzen Flexwerkplek huren in De Drentse Zaak
Uur -
Dagdeel € 15,00
Dag € 25,00
Maand € 115,00
Meer informatie