Faciliteiten
Jij zorgt voor je onderneming, wij zorgen voor de rest

Faciliteiten in De Drentse Zaak

In De Drentse Zaak doen we er alles aan om het jou zo makkelijk mogelijk te maken. Jij zorgt voor je onderneming, wij zorgen voor de rest. Binnen De Drentse Zaak zijn alle faciliteiten zo ingericht om er voor jou een zo productief mogelijke dag van te maken.

Front office voor de dagelijkse gang van zaken

Onze receptie zorgt voor de dagelijkse gang van zaken. De receptionistes zorgen voor een gestroomlijnde werkomgeving en ontvangen alle bezoekers van De Drentse Zaak. Ook jouw gasten kunnen zich melden bij de receptie en worden professioneel de weg gewezen. Daarnaast vind je in De Drentse Zaak uitstekende kantoorfaciliteiten. Stroom, internet, print- en kopieermogelijkheden zijn altijd tot jouw beschikking.

Smakelijke aanvulling dankzij de keuken

Dagelijks staan onze keukenmedewerkers klaar om jou te voorzien van een goede kop koffie, thee of smakelijke lunch. Houd je een workshop of vergadering in De Drentse Zaak? Dan kun je er eenvoudig een lunch bijboeken. Of kies voor een koud of warm arrangement. Dan zorgen wij dat het eten klaar staat op het moment dat jij en je gasten eraan toe zijn. Voor alle zakelijke bijeenkomsten op onze locatie kunnen wij een smakelijke aanvulling verzorgen.

Basis lunch: € 12,50

Luxe lunch € 14,50