Evenementen

Training Zakelijk Vloggen

23 april | 09.30 - 16.00 uur

Vloggen: video’s maken met je smartphone of gewoonweg beginnen met vloggen. Maar ‘Zakelijk Vloggen’ is wat anders dan een grote schare fans creëren, die je YouTube kanaal volgen. Met zakelijk vloggen leid je meer mensen naar je website (leads) en bereik je meer omzet met de verkoop van je producten. Bereik je ideale doelgroep met zakelijk vloggen, win het vertrouwen en maak nieuwe trouwe klanten. Volg de training 'Zakelijk Vloggen' van Aletta Armee (Armeedesign) en ontdek hoe jij met video’s een magneet kunt worden voor jouw ideale klant.

In deze groepstraining leer je:

  • - hoe jij met video’s een magneet wordt voor jouw ideale klant
  • - hoe jij video content creëert voor de juiste doelgroep
  • - wat je nodig hebt, zonder al te veel geld uit te geven, om video’s te maken die winstgevend zijn

 

Deze groepstraining bevat een theoretisch gedeelte waarin we de filmtechnieken bespreken, zodat jij de meest voorkomende beginnersfouten met ‘filmen met je smartphone’ voorkomt. Daarnaast gaan we in op de kracht van YouTube en leer je welke video’s werken en waarom andere video’s minder goed werken. Het belangrijkste is dat je bewust wordt van wat ‘zakelijk vloggen’ inhoudt en welke content je creëert in je eigen niche.

In de middag is het praktische deel, waarin jezelf aan de slag gaat met je eerste vlog. Er is daarbij aandacht voor het schrijven van je video-script, de creatieve mogelijkheden en de bewerking van je video naar een publiceerbare video.

Na deze training ben je in staat om met behulp van een video-script, je eigen video’s te maken, deze te bewerken en te publiceren online. Je weet waarop je moet letten als het gaat om de kwaliteit van je video.

  • -  Je weet hoe je een professioneel ogende video maakt, die de aandacht vasthoudt.
  • - Je kunt met de juiste technieken ervoor zorgen dat mensen naar je website gaan.
  • - Je weet hoe je de juiste onderwerpen kiest, die van jou een expert maken in jouw niche.

 

Kortom, je weet hoe je een zakelijke vlog moet maken die ervoor zorgt dat jij meer omzet gaat realiseren.

Over Aletta

De training wordt gegeven door Aletta Armee van Armeedesign. Aletta begeleidt ondernemers die schrijven met een succesvolle boeklancering met videomarketing. Klanten die gestart zijn met video voor hun bedrijf, hebben hun omzet zien groeien. Het heeft ze veel bereik opgeleverd en zijn online makkelijker vindbaar. “Ik heb een enorme passie voor online ondernemen en deel graag mijn kennis met andere ondernemers om hun ook de kracht van online zichtbaarheid te laten ervaren", vertelt Aletta.

Wat heb je nodig?

Om met zakelijk vloggen te kunnen beginnen heb je minimaal een camera nodig om je video’s op te nemen. Dit kan een smartphone zijn, een webcam of een compacte (vlog) camera die HD of full HD kan filmen. Maar heb je een videocamera of DSLR tot je beschikking dan is dat ook geen probleem. Verder heb je een laptop nodig met een videobewerkingsprogramma om je video’s te kunnen bewerken.

Voor aanvang krijg je alle informatie gemaild, zodat je zoveel mogelijk uit deze trainingsdag kunt halen.

Naast de trainingsdag is er een terugkomdag op maandag 28 mei. Tijdens de terugkomdag is er volop ruimte om je vragen te stellen. Verder zijn we natuurlijk erg benieuwd naar het resultaat van je video’s.

Praktische informatie

Datum: maandag 23 april en terugkomdag op 28 mei 
Tijd: 23 april van 9.30 - 16.00 uur | 28 mei van 9.00 - 12.00 uur
Locatie: De Drentse Zaak, Beilerstraat 24, Assen
​Parkeren: de parkeergarage aan de Torenlaan
Aanmelden: via info@dedrentsezaak.nl of hieronder.
Kosten: € 200,-, exclusief btw, inclusief lunch op 23 april

Aanmelden

Ladder naar Succes - start editie september 2018

10 september | 10.00 uur
Denk je erover een eigen bedrijf te starten? Of ben je net gestart? In De Drentse Zaak reiken we je graag de benodigde kennis...

Ladder naar Succes - start editie november 2018

6 november | 10.00 uur
Denk je erover een eigen bedrijf te starten? Of ben je net gestart? In De Drentse Zaak reiken we je graag de benodigde kennis...

Heel Drenthe Pitcht - najaarseditie 2018

16 november | 15.30 uur
Ben jij een ondernemer en op zoek naar gelijkgestemden? Of ben je van plan om een eigen zaak te starten en ben je op zoek naar feedback...

Deel deze pagina