Evenementen

Training stress management: Energie in Balans (basis)

21 februari | 19.00 uur

Ben jij ondernemer en gevoelig voor stress? Wil je vaak te veel doen in te weinig tijd? En vind je ook dat 24 uur in een dag eigenlijk te weinig zijn?

Volg de training Energie in Balans (basis)! Na de training weet je precies hoe je het beste met stress om kunt gaan en hoe je meer energie krijgt en houdt.

De training wordt gegeven op een interactieve manier. Je zult dus zelf de handen uit de mouwen moeten steken. Er zijn maximaal 6 deelnemers, dus er is voldoende persoonlijke aandacht voor iedereen. De training wordt gegeven door Marleen Koning (Organiek op het Werk). Marleen is professional organizer / energetisch coach / werkplek trainer. Ze is ervaringsdeskundige in hoogsensitiviteit en ondernemer. Ze wendt dagelijks haar ervaring aan om ondernemers en andere professionals te ondersteunen bij het krijgen van meer energie.

Programma:

  • - Kennismaking
  • - Warming-up quiz + invullen test
  • - Uitleg energiebalans
  • - Theorie over stress: herken je stresstype
  • - Korte pauze
  • - Resultaten test bespreken

Na de training weet je welk stresstype je bent, welke valkuilen je in de toekomst kunt voorkomen en welke strategieën je toe kunt passen om meer energie te krijgen en gedurende de dag te behouden. Wil je er nog meer uithalen? In de vervolgtrainingen Energie in Balans (verdieping) kun je meer leren over stressmanagement (stresstolerantie) en het om leren gaan met negatieve emoties (emotieregulatie).

Praktische informatie

Locatie: Oranje ruimte in De Drentse Zaak
Wanneer: woensdag 21 februari
Aanvang: 19.00 uur - 21.45 uur
Aanmelden: Via het formulier hieronder of via info@dedrentsezaak.nl
Kosten: € 70,- excl. btw

Vanwege het kleinschalige karakter kunnen bij deze training maximaal 6 personen aanwezig zijn. Meld je snel aan, want vol = vol!

Aanmelden

Ladder naar Succes - start editie september 2018

10 september | 10.00 uur
Denk je erover een eigen bedrijf te starten? Of ben je net gestart? In De Drentse Zaak reiken we je graag de benodigde kennis...

Ladder naar Succes - start editie november 2018

6 november | 10.00 uur
Denk je erover een eigen bedrijf te starten? Of ben je net gestart? In De Drentse Zaak reiken we je graag de benodigde kennis...

Heel Drenthe Pitcht - najaarseditie 2018

16 november | 15.30 uur
Ben jij een ondernemer en op zoek naar gelijkgestemden? Of ben je van plan om een eigen zaak te starten en ben je op zoek naar feedback...

Deel deze pagina