De Ladder naar Succes
Workshopreeks voor starters

De Ladder naar Succes

Wil je je eigen bedrijf starten, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Of ben je al begonnen en kun je wel wat hulp en advies gebruiken? Dan is de workshopreeks De Ladder naar Succes perfect voor jou. In deze reeks worden alle aspecten van het ondernemerschap behandeld. Van verzekeringen tot aan de belasting en van je ondernemersplan tot aan de uitstraling van je bedrijf.

Iedere reeks van De Ladder naar Succes begint met een kickstart, waarin wordt uitgelegd wat deelnemers kunnen verwachten. In de weken daarop volgen boeiende workshops. Iedere workshop focust zich op een element van het ondernemerschap. De workshops worden gegeven door experts, die vaak zelf ook ondernemer zijn. 

Profiteer van onze kennis

Bij het starten komt er veel op je af: van plannen schrijven, financiën en verzekeringen regelen tot de uitstraling van je bedrijf verzorgen. Tijdens De Ladder naar Succes profiteer je van de kennis en ervaring van gevestigde ondernemers. Starters en iedereen met plannen voor een eigen zaak zijn van harte welkom. Het wordt georganiseerd door De Drentse Zaak en Werkplein Drentsche Aa. Deelname is gratis*. Je kunt je alleen inschrijven voor de volledige reeks, het volgen van afzonderlijke workshops is niet mogelijk.

De Ladder naar Succes start in 2020 op de volgende data:

Voor wie is het en wat kost het?

De Ladder naar Succes is geschikt voor alle startende ondernemers, of je net een week begonnen bent, of een half jaar. De Ladder kost 200 euro exclusief btw. Woon je in de gemeente Assen, Tynaarlo of Aa en Hunze? Dan is de Ladder geheel gratis, dankzij een regeling met Werkplein Drentsche Aa. Geef dus ook je woonplaats op als je jezelf aanmeldt.

Meld je aan!

Wil je meedoen aan een van de edities van de Ladder naar Succes? Ga naar Trainingen & Workshops en zoek de editie van jouw keuze. Daar kun je je aanmelden.