Editie 2:

De beste versie van jezelf 

De Drentse Zaak presenteert in samenwerking met Ondernemers Fabriek Drenthe een nieuwe editie van DDZ op Dinsdag. Een boeiende kennissessie met een bijzondere spreker: William Hummel.

Hij vertelt je in anderhalf uur hoe jij de beste versie van jezelf kunt worden en neemt je mee op reis naar succesvol ondernemerschap.  Ontdek de echte sleutel naar motivatie in je ondernemerschap!

William Hummel helpt ondernemers met het creëren van een goed beeld van welke keuzes ze moeten veranderen, hoe ze dit kunnen doen en wat de langetermijngevolgen zijn als ze geen actie ondernemen. Met behulp van een zelfgemaakt actieplan kun je daarna aan de slag gaan om zo de beste versie van jezelf te worden.

Klinkt ingewikkeld, maar is vooral leerzaam. Het programma is direct, interactief en kent serieuze stukken, maar er is natuurlijk ook ruimte voor humor. Zoals Hummel zelf zegt: “Het is simpel en het werkt.”
Ben jij erbij? Laat je inspireren en verrassen!

DDZ op Dinsdag

De Drentse Zaak helpt ondernemers graag verder. Daarom organiseert het ondernemerscentrum in Assen een paar keer per jaar ‘DDZ op Dinsdag’.

Een boeiende kennissessie of inspiratiesessie met succesvolle ondernemers en andere boeiende gasten die graag hun interessante kennis of bijzondere verhaal met jou willen delen. Voor ondernemers die graag meer uit het ondersnemerschap willen halen. 

De inspirerende avond wordt standaard afgesloten met een gezellige netwerkborrel.  Haal ook het meeste uit je onderneming en kom naar DDZ op Dinsdag.

Houd onze website en onze social media kanalen in de gaten voor de nieuwste updates.