De Drentse Zaak
Werken, ontmoeten, groeien.

DDZ op Dinsdag

DDZ op Dinsdag is een avond voor en door ondernemers. Met relevante kennis en inspiratie op het moment dat jij het nodig hebt. Met interessante sprekers, handige informatie en natuurlijk de gelegenheid om te netwerken. 

DDZ op Dinsdag vindt meerdere keren per jaar plaats, afhankelijk van onderwerpen die op dat moment relevant zijn voor ondernemers. De avonden zijn informeel, gratis en voor iedere ondernemer toegankelijk. Ze hebben kennisdeling als doel of zetten juist aan tot inspiratie. Kennis betekent dat de avond meer iets weg heeft van een gastcollege over een relevant onderwerp van een interessante spreker. Bij een inspiratieavond gaat het om een bijzonder verhaal van een bijzonder persoon. 

Verbinding

In het verleden waren er al succesvolle edities met onderwerpen zoals de AVG, inspirerende startersverhalen en hoe je bijvoorbeeld de beste versie van jezelf wordt. Dit jaar staat bij De Drentse Zaak in het teken van verbinding. De workshops, evenementen en trainingen die we dit jaar aanbieden zullen dit dan ook als overkoepelend thema hebben. 

De eerstvolgende editie vindt plaats op dinsdagavond 12 februari en gaat over DISC-profielen. Meld je hier aan voor de nieuwe editie op 12 februari