De Drentse Zaak
Het kenniscentrum voor ondernemers

Inloopspreekuren in De Drentse Zaak

Ben je ondernemer en heb je vragen over ondernemen in het algemeen? Of over subsidies of schulden? Wekelijks staan verschillende professionals in De Drentse Zaak voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Kom langs, de koffie en thee staan klaar!

Schuldhulpverlening voor ondernemers

Heb je vragen over financiën, schulden en de voorzieningen die er zijn wanneer je als ondernemer in financiële moeilijkheden komt? Loop dan binnen tijdens de spreekuren van Kram en Meersma SHVO. Zij kijken samen met jou naar de mogelijkheden die er zijn om een problematische situatie te voorkomen of juist om die situatie op te lossen.

Praktische informatie

Dag: iedere maandag en woensdag
Tijd: tussen 9.00 uur en 17.00 uur
Aanmelden is niet nodig.

 

Ondernemersklankbord

Loop je vast met je ondernemingsplan? Of juist in je bestaande onderneming? Ervaren oud-ondernemers houden een tweewekelijks spreekuur, waarin ze je onderneming van een totaal andere kant bekijken, je inzicht geven in de markt en je adviseren over je bedrijfsvoering.

Praktische informatie

Dag: elke woensdag in de even weken
Tijd: tussen 9.00 uur en 12.00 uur
Neem voor vragen of het maken van een afspraak contact op met de heer G.H. (Gerard) Pit, bereikbaar via e-mail g.h.pit@versatel.nl of telefonisch via 06-36334973 of bel De Drentse Zaak: 0592 763401.

Data in 2019
9 januari
23 januari
6 februari
20 februari
6 maart
20 maart
3 april
17 april
1 mei
15 mei
29 mei
12 juni
26 juni
10 juli
24 juli
7 augustus
21 augustus
4 september
18 september
2 oktober
16 oktober
30 oktober
13 november
27 november
11 december
 

Subsidieloket

Ben jij op zoek naar financiering voor projecten en investeringen? Via de subsidieportal op de website van Ondernemend Assen zoek je gratis naar subsidies, fondsen en fiscale regelingen voor je bedrijf. Tijdens het inloopspreekuur staat er bovendien een subsidieadviseur voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!

Praktische informatie

Eerstvolgend spreekuur: NNB
Tijd: tussen 9.00 uur en 13.00 uur
Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je contact opnemen met Ondernemend Assen, via info@ondernemend-assen.nl.