De Drentse Zaak
Werken, ontmoeten, groeien.

Inloopspreekuren in De Drentse Zaak

Ben je ondernemer en heb je vragen over ondernemen in het algemeen? Of over subsidies of schulden? Wekelijks staan verschillende professionals in De Drentse Zaak voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Kom langs, de koffie en thee staan klaar!

Financieel spreekuur voor ondernemers

Heb je vragen over financiën, schulden en de voorzieningen die er zijn wanneer je als ondernemer in financiële moeilijkheden komt? Tijdens deze coronacrisis heeft Kram en Meersma SHVO telefonische spreekuren. Zij kijken samen met jou naar de mogelijkheden die er zijn om een problematische situatie te voorkomen of juist om die situatie op te lossen.

Praktische informatie

Dag: iedere woensdag en vrijdag
Tijd: tussen 9.00 uur en 12.00 uur

Telefoonnummer: 085-1303591

 

 

Ondernemersklankbord

Loop je vast met je ondernemingsplan? Of juist in je bestaande onderneming? Ervaren oud-ondernemers houden een tweewekelijks spreekuur, waarin ze je onderneming van een totaal andere kant bekijken, je inzicht geven in de markt en je adviseren over je bedrijfsvoering.

Praktische informatie

Dag: elke woensdag in de even weken
Tijd: tussen 9.00 uur en 12.00 uur
Neem voor vragen of het maken van een afspraak contact op met de heer G.H. (Gerard) Pit, bereikbaar via e-mail g.h.pit@versatel.nl of telefonisch via 06-36334973 of bel De Drentse Zaak: 0592 763401.