De Drentse Zaak
Zorgeloos ondernemen

Inloopspreekuren in De Drentse Zaak

Ben je ondernemer en heb je vragen over ondernemen in het algemeen? Of over juridische aspecten, subsidies of schulden? Wekelijks staan verschillende professionals in De Drentse Zaak voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Kom langs, de koffie en thee staan klaar!

Schuldhulpverlening voor ondernemers

Heb je vragen over financiën, schulden en de voorzieningen die er zijn wanneer je als ondernemer in financiële moeilijkheden komt? Loop dan binnen tijdens de spreekuren van Kram en Meersma SHVO. Zij kijken samen met jou naar de mogelijkheden die er zijn om een problematische situatie te voorkomen of juist om die situatie op te lossen.

Praktische informatie

Dag: iedere maandag en woensdag
Tijd: tussen 9.00 uur en 17.00 uur
Aanmelden is niet nodig.

MKB-juridisch inloopspreekuur

Ben je ondernemer en in een juridisch conflict beland? Of heb je twijfels bij een contract dat je moet ondertekenen? De Drentse Zaak en Post Juridische Diensten houden een tweewekelijks spreekuur, speciaal voor ondernemers die rondlopen met juridische vragen.

Praktische informatie

Dag: elke woensdag in de oneven weken
Tijd: tussen 9.00 uur en 12.00 uur.
Aanmelden is niet nodig.

Data in 2018:
12 september
26 september
10 oktober
24 oktober
7 november
21 november
5 december
19 december

Ondernemersklankbord

Loop je vast met je ondernemingsplan? Of juist in je bestaande onderneming? Ervaren oud-ondernemers houden een tweewekelijks spreekuur, waarin ze je onderneming van een totaal andere kant bekijken, je inzicht geven in de markt en je adviseren over je bedrijfsvoering.

Praktische informatie

Dag: elke woensdag in de even weken
Tijd: tussen 9.00 uur en 12.00 uur
Neem voor vragen of het maken van een afspraak contact op met de heer G.H. (Gerard) Pit, bereikbaar via e-mail g.h.pit@versatel.nl of telefonisch via 06-36334973 of bel De Drentse Zaak: 0592 763401.

Data in 2018
5 september
19 september
3 oktober
17 oktober
31 oktober
14 november
28 november
12 december

Subsidieloket

Ben jij op zoek naar financiering voor projecten en investeringen? Via de subsidieportal op de website van Ondernemend Assen zoek je gratis naar subsidies, fondsen en fiscale regelingen voor je bedrijf. Tijdens het inloopspreekuur staat er bovendien een subsidieadviseur voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!

Praktische informatie

Eerstvolgend spreekuur: maandag 24 september
Tijd: tussen 9.00 uur en 13.00 uur
Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je contact opnemen met Ondernemend Assen, via info@ondernemend-assen.nl.