Huurders

 

Binnen de monumentale muren van De Drentse Zaak bevindt zich een schat aan ondernemerskennis en bedrijvigheid, wat niet in de laatste plaats is te danken aan de veelzijdige huurders in ons pand. Hieronder een overzicht.

 

Het NIC

Nergens in Nederland is zoveel kennis & ervaring van inkoop en contractmanagement en de bijbehorende financiële en ICT processen op één plek te vinden als bij Het NIC. Met passie voor het vak dragen wij bij aan rechtmatige, doelmatige, duurzame en innovatieve inkoopoplossingen.

luuk.tuinder@hetnic.nl

06-51514848

 

Florijn Schuldhulpverlening voor Ondernemers

Ondernemers met financiële problemen kennen vaak de weg niet door het oerwoud van wetten, voorzieningen en regels. Florijn Schuldhulpverlening voor Ondernemers brengt op een simpele manier helderheid in de lastige materie, en begeleidt hen naar het juiste loket, om zo een win-winsituatie te creëren voor zowel de ondernemer als de gemeente.

j.meersma@florijnshvo.nl

j.kram@florijnshvo.nl

06-55735807

 

Fonville Schoonmaakbedrijven

Fonville Schoonmaakbedrijven is een professionele, mensgerichte dienstverleningsorganisatie die zich specifiek richt op schoonmaakonderhoud. Het geheim schuilt in onze aanpak: klanttevredenheid én kwaliteit zijn onze voortdurende focus. Fonville levert topprestaties doordat zij het beste voor heeft met haar mensen en haalt ook het beste uit hen naar boven.

info@fonville.nl

0592-600605

 

Wereldfoundation

Wereldfoundation streeft naar duurzame oplossingen in ontwikkelingswerk. De stichting stelt geld beschikbaar waarmee mensen een huis kunnen bouwen dat lang mee gaat en weinig onderhoudskosten heeft. Juist door zich te specialiseren in het bieden van onderdak is Wereldfoundation een belangrijke schakel geworden in armoedebestrijding.

info@fietsvooreenhuis.nl

06-50201264

 

MPO

MPO staat voor Mensen Personeelsorganisatie bv.
MPO is een dynamisch en full service uitzendbureau in Musselkanaal, Assen en Zwolle. Kwaliteit, betrokkenheid en een persoonlijke benadering kenmerken onze organisatie. Flexibiliteit is een sleutelwoord, in alle opzichten. Inzet en professionaliteit zijn typerend voor onze eigen medewerkers, maar ook voor de kracht die we uitzenden.

info@mpo-personeel.nl

0599-470278

 

Hyprovide

Bij Hyprovide werkt een stel vrolijke, eigenwijze adviseurs. Hypotheken? Wij vinden dit het mooiste vak van de wereld! En over dat eigenwijze: Hyprovide krijgt voor elkaar wat anderen niet lukt. We hebben veel ervaring en zijn creatief. Zodat iets waarvan eerst werd gezegd dat het niet kon, toch lukt. We houden wel van een uitdaging.

info@hyprovide.nl

088 4977684

 

Het verhaal van de plek

Iedere plek heeft een eigen verhaal. Mensen hebben er gewoond, gewerkt en hun sporen achtergelaten, zichtbaar en in de vorm van geschiedenis en verhalen. Het verhaal van de plek helpt bewoners, bedrijven en overheden dit erfgoed zichtbaar en beleefbaar te maken. Met een écht verhaal, dat de bewoners bindt en bezoekers boeit.

 

Alles over Groenbeheer

Wij adviseren groenbeheerders van gemeenten, provincies en andere overheden over bomen en beplanting. Denk bijvoorbeeld aan de zorgplicht van gemeenten en de veiligheid van weggebruikers. Met vakkennis en vaardigheden, alsmede onze jarenlange ervaring, ondersteunen en ontzorgen wij beleidsmakers en groenbeheerders.

info@allesovergroenbeheer.nl

0497 534044

 

 

Van Beetz Vormgeving

Wie onderneemt wil bouwen. Groeien. Herkenbaar zijn. Dat vraagt om een professionele vormgeving die je makkelijk doorvertaalt naar al je communicatiemiddelen. Met aandacht voor elk detail ontwerp ik je huisstijl, website en drukwerk. Zodat jij kunt laten zien wie je bent, wat je kunt en waar je goed in bent. En kunt groeien.

info@vanbeetz-vormgeving.nl

0592 763408

 

Het Geheime Wapen

Schrijven. Mwah, zo easy als wat toch? Iedereen schrijft tenslotte. Maar is je tekst ook doelgroepgericht? Onderscheidend? Origineel of zelfs inspirerend? En gaat de lezer over tot de gewenste actie? Een scherpe, goed gemikte tekst zal zijn doel niet missen. Wij helpen je graag met het schrijven en slijpen van dit geheime wapen.

nicojan@hetgeheimewapen.nl

06 13811469

 

Ondernemend Assen

Ondernemend Assen is een vereniging voor de collectieve behartiging van de belangen van Asser ondernemers die zijn gevestigd op een van de Asser bedrijventerreinen. Daarnaast biedt zij haar leden een platform voor onderlinge ontmoeting en zakendoen, kennisdeling en gezamenlijke inkoop van producten en diensten.

http://www.ondernemendassen.nu/contact

0592 820241

 

De ondernemersadviseurs

De ondernemersadviseurs van De Drentse Zaak adviseren en ondersteunen zowel beginnende als gevestigde ondernemers uit de gemeenten Aa en Hunze, Assen en Tynaarlo. Denk aan hulp bij het opstellen van een ondernemersplan, maar op grond van het Besluit bijstandverlening zelfstandigen kunnen wij ook financiële hulp bieden.

info@dedrentsezaak.nl

0592 763401

  

Woonaccent Makelaars

Mensen lijken op huizen, er is er geen één gelijk. Je zoekt een ruimer huis, je wilt kleiner gaan wonen, je gaat scheiden of je gaat verhuizen naar een andere woonplaats. Jouw verhaal, situatie en wensen zijn het begin om tot de beste woonoplossing te komen. Onze makelaar begrijpt dat en denkt graag met je mee.

assen@woonaccent.nl

0592 333 888

 

IMK - Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf

Het IMK – Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf – ondersteunt zelfstandige ondernemers bij de start van de onderneming of biedt hulp bij probleemsituaties. Altijd gericht op het borgen van financiële zelfstandigheid. In opdracht van de ondernemer zelf, maar ook in opdracht van gemeenten of banken. Het IMK is ook initiatiefnemer van het noodloket voor ondernemers 155-Help-een-Bedrijf.

g.wilts@imk.nl

06 14539375

www.imk.nl

www.155.nl

 

MKB Bedrijvensupport

Ondernemers stimuleren en inspireren om in kansen te denken. Dat doen we graag, want daar zijn we gewoon goed in. MKB Bedrijvensupport geeft sturing, is direct en duidelijk, en schept zo nodig orde in de chaos. Om het beste uit jou als ondernemer te halen. Wat je nog niet in huis hebt, nemen wij je alvast uit handen. Kun jij aan de slag.

06 21192232